Ești îndrăgostit de o femeie TAUR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

18.APRILIE.2019
Ești îndrăgostit de o femeie TAUR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Când vine vorba de a fi cucerită femeia Taur, este nevoie de multă implicare, dar rezultatul va merita, cu siguranță. Frumoasă, cu forme voluptuoase, de cele

mai multe ori, femeia Taur atrage extrem de ușor admirația bărbaților. Când vine vorba de a fi cucerită, este nevoie de implicare, dar rezultatul va merita! În primul rând, dacă vrei să îi atragi atenția unei femei Taur, trebuie să îi spui cât de frumoasă este, cât de bine te simți în compania ei și nu uita să îi apreciezi modul în care gătește și în care și-a amenajat casa sau spațiul de la locul de muncă.

Apoi, află dacă o poți ajuta cu ceva, fie că e vorba de activitățile zilnice, fie că e despre ceva material și aici nu te zgârci – de la sprijinul în achitarea datoriilor, până la acea bluziță sau bijuterie drăguță pe care și-o dorea de mult timp.

Loading...

Adoră arta și tot ce este frumos! Vorbește cu ea despre teatru, operă, muzee, invit-o la diverse spectacole de bun gust. Nu uita de flori și de cinele romantice în oraș!

Astfel, îi vei gâdila orgoliul și din momentul în care s-a îndrăgostit îți vei da seama că a meritat orice efort, deoarece femeia Taur face orice pentru ca perechea să se simtă bine și să fie fericită. De asemenea, fii tot timpul tandru cu ea, mângâie-i mâinile, invit-o la dans.

În concluzie, trebuie să fii destul de tradițional pentru a o atrage, deoarece este genul de femeie frumoasă și devreme acasă. La începutul relației, nu îți va arăta cât de mare este impulsul său sexual, dorindu-și mai întâi sentimentul de securitate.

Apoi, sexul va deveni un joc plin de erotism, din care nu vor lipsi ciocolata, frișca și alte alimente afrodisiace, vinul, dar nici filmele porno sau lenjeria sexy.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.