Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ești îndrăgostit de o femeie TAUR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie TAUR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Când vine vorba de a fi cucerită femeia Taur, este nevoie de multă implicare, dar rezultatul va merita, cu siguranță. Frumoasă, cu forme voluptuoase, de cele

mai multe ori, femeia Taur atrage extrem de ușor admirația bărbaților. Când vine vorba de a fi cucerită, este nevoie de implicare, dar rezultatul va merita! În primul rând, dacă vrei să îi atragi atenția unei femei Taur, trebuie să îi spui cât de frumoasă este, cât de bine te simți în compania ei și nu uita să îi apreciezi modul în care gătește și în care și-a amenajat casa sau spațiul de la locul de muncă.

Apoi, află dacă o poți ajuta cu ceva, fie că e vorba de activitățile zilnice, fie că e despre ceva material și aici nu te zgârci – de la sprijinul în achitarea datoriilor, până la acea bluziță sau bijuterie drăguță pe care și-o dorea de mult timp.

Adoră arta și tot ce este frumos! Vorbește cu ea despre teatru, operă, muzee, invit-o la diverse spectacole de bun gust. Nu uita de flori și de cinele romantice în oraș!

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Astfel, îi vei gâdila orgoliul și din momentul în care s-a îndrăgostit îți vei da seama că a meritat orice efort, deoarece femeia Taur face orice pentru ca perechea să se simtă bine și să fie fericită. De asemenea, fii tot timpul tandru cu ea, mângâie-i mâinile, invit-o la dans.

În concluzie, trebuie să fii destul de tradițional pentru a o atrage, deoarece este genul de femeie frumoasă și devreme acasă. La începutul relației, nu îți va arăta cât de mare este impulsul său amoros, dorindu-și mai întâi sentimentul de securitate.

Apoi, actul amoros va deveni un joc plin de pasiune, din care nu vor lipsi ciocolata, frișca și alte alimente afrodisiace, vinul, dar nici filmele porno sau lenjeria provocatoare.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit