Aplica

Sanatate Scorpion

Te poți epuiza dacă nu-ți controlezi pornirile amoroase.

Dacă o folosești numai pentru plăceri frivole, există riscul de a nu mai avea rezerve energetice pentru alte organe și, prin urmare, pot să apară o varietate de disfuncții la nivel fizic, emoțional și mental.

Organe: părțile genitale ale corpului, organele de excreție.
Boli: hernii, boli venerice, perturbări ale funcțiilor aparatului reproducător și excretor, furungule, acnee, herpes, lupus, hemoroizi și fistule anale, probleme ale glandei tiroide.

Puncte tari: energie, tenacitate, optimism, de încredere, devotament, perspicacitate, inteligență, curaj.
Puncte slabe: egoism, sarcasm, pesimism, lipsă de încredere, răzbunare, incapacitate de a uita și de a ierta, zgârcenie, excentricitate, frivolitate.

Oportunități: ai o perseverență de nezdruncinat. Planurile tale sunt sortite succesului. Te afirmi în plan social și îți place să te impui. Îi faci și pe cei din jur să devină ambițioși și motivați.
Amenințări: nu lași pe nimeni să te ghideze și să fie deasupra ta. Răspunzi cu sarcasm și chiar cu răutate. Nu te bagi într-un conflict în mod direct. Ataci pe la spate, după ce ți-ai făcut o strategie imbatabilă. Însă obsesia pentru control te poate face să rămâi fără persoane în jurul tău.

Totul despre zodia Scorpion:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!