Transport gratuit peste 199 lei

Top 3 zodii care pur și simplu adoră să-și înceapă ziua cu o partidă bună

Top 3 zodii care pur și simplu adoră să-și înceapă ziua cu o partidă bună

Descoperă care sunt zodiile pentru care această zicală are o semnificație cu totul aparte! Trei zodii vor reuși să facă tot ce își propun dacă fac

dragoste chiar înainte de a-și bea cafeaua. Iată care sunt acestea: Nativul Berbec este plin de energie, foarte entuziast și pregătit de acțiune imediat ce a deschis ochii. Nu vede o altă metodă mai bună de a începe ziua și nimic nu îl face mai pregătit să confrunte provocările zilei decât câteva momente de tandrețe și iubire. De fapt, trebui să recunoaștem și că adoră amorul la orice oră a zilei.

Nativul Taur este extrem de romantic și relația sa înseamnă totul pentru el. Nimic nu este mai firesc decât să-și înceapă ziua cu o adevărată partidă de dragoste, plină de mângâieri și atenție. Își dorește din suflet să fie alături de persoana iubită imediat ce deschide ochii, să o alinte și s-o dezmierde fără încetare.

Pe nativul Capricorn amorul matinal îl face mult mai eficient de-a lungul zilei. Îl ajută să se concentreze, să planifice fiecare moment și să creeze noi strategii pentru a oferi totul familiei sale.

În final, ca să aducem un argument în plus pentru partida matinală (dacă mai era nevoie), amintim de cercetătorii britanici – cei de la Universitatea Queen's din Belfast, au demonstrat că persoanele care fac dragoste dimineața, de trei ori pe săptămână, prezintă un risc mult mai mic decât ceilalți de a face atac de cord sau atac cerebral.

Viziteaza magazinul online