Metodele Feng Shui și Ziua Îndrăgostiților 2017

14.FEBRUARIE.2017
Metodele Feng Shui și Ziua Îndrăgostiților 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Feng Shui-ul te ajută să atragi dragostea în 2017 să ai parte de împlinire în dragoste în fiecare zi, nu doar de ziua iubirii. În ultimii ani a devenit o

modă să ne gândim la dragoste atunci când se apropie Sfântul Valentin, sărbătorit pe 14 februarie, dar și în preajma Dragobetelor, sărbătoare specifică românilor, sărbătorită pe 24 februarie. Obișnuim să ne facem planuri referitoare la aceste zile și să ne preocupăm de detaliile organizării unor momente romantice. Punem în mișcare economiile pentru a cumpăra cadouri sau pentru a face surprize persoanei iubite.

Sfântul Valentin este ca o speranță de care ne agățăm, încercând să facem ca flacăra iubirii să rămână aprinsă, când lucrurile nu merg așa cum ne dorim în casa iubirii noastre.

Loading...

Pe lângă aceste sărbători, există însă și metode feng shui care îți pot face viața mai ușoară atunci când vine vorba de dragoste.

Dragostea se marchează cu alb și roșu. De ce credeți ca au fost alese tocmai aceste culori? Este foarte simplu.

În Feng Shui, roșu reprezintă culoarea iubirii, a pasiunii și a puterii feminine, iar alb simbolizează puritatea, norocul și puterea masculină. Este de preferat să optați pentru combinația de alb si roșu, caz în care bărbatul și femeia aspiră împreună la dragoste, la împlinire, dar în același timp vor să își păstreze identitatea proprie. Nu este recomandat să folosiți culoare roz, care reprezintă doar rezultatul amestecării culorilor de mai sus, așadar, pierderea propriei identități.

Cum te ajută Feng Shui-ul să atragi dragostea în 2017?

Până pe 5 martie 2017, alege una dintre metodele de mai jos (în funcție de situația ta amoroasă) și atrage dragostea în viața ta:

1. dacă deja ești într-o relație, așază în sectorul de Nord-Est al dormitorului tău sau al livingului o poză împreună cu persoana iubită, într-o ramă de culoare albă. Evită să expui poza de la nuntă. Nu folosi o ramă de culoare roșie. Nu pune poza pe un perete comun cu baia sau bucătăria.
2. dacă esti singur și vrei să-ți găsești perechea sau dacă vrei să atragi o cerere în căsătorie, până pe data de 5 martie, ține în sectorul de Nord al dormitorului sau al livingului o poză cu îndrăgostiți într-o ramă de culoare albă. În loc de poză se mai poate folosi o statuetă cu îndrăgostiți, o pereche de lebede sau un set de rațe mandarine feng shui.
3. pregătește o casetă argintată. Așază în ea 6 pietre semiprețioase în 6 culori diferite sau din cristal de cuarț roz. Ține caseta în sectorul de Nord din dormitor sau din living.
4. pune sub saltea o amuletă cu dublă fericire feng shui pentru a-ți aduce noroc în mariaj sau pentru a atrage cereri în căsătorie.

amuletă cu dublă fericire feng shui

5. așază în sectorul de Nord un copăcel cu cristale din ametist.
6. etalează în sectorul de Nord-Est un copăcel cu cristale din aventurin verde.

copăcel cu cristale din aventurin verde

7. ține pe noptiera de lângă pat un simbol feng shui cu phoenix și dragon, simbol al cuplului perfect.

simbol feng shui cu phoenix și dragon

8. poartă în poșetă sau ține în mașină o amuletă cu rațe mandarine din cuarț roz.

amuletă cu rațe mandarine din cuarț roz

Pentru ca tu să ai parte de dragoste și împlinire în fiecare zi, nu doar de ziua iubirii, metodele feng shui te ajută să atragi iubirea în viața ta!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.