Metodele Feng Shui și Ziua Îndrăgostiților 2017

14.FEBRUARIE.2017
Metodele Feng Shui și Ziua Îndrăgostiților 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Feng Shui-ul te ajută să atragi dragostea în 2017 să ai parte de împlinire în dragoste în fiecare zi, nu doar de ziua iubirii. În ultimii ani a devenit o

modă să ne gândim la dragoste atunci când se apropie Sfântul Valentin, sărbătorit pe 14 februarie, dar și în preajma Dragobetelor, sărbătoare specifică românilor, sărbătorită pe 24 februarie. Obișnuim să ne facem planuri referitoare la aceste zile și să ne preocupăm de detaliile organizării unor momente romantice. Punem în mișcare economiile pentru a cumpăra cadouri sau pentru a face surprize persoanei iubite.

Sfântul Valentin este ca o speranță de care ne agățăm, încercând să facem ca flacăra iubirii să rămână aprinsă, când lucrurile nu merg așa cum ne dorim în casa iubirii noastre.

Pe lângă aceste sărbători, există însă și metode feng shui care îți pot face viața mai ușoară atunci când vine vorba de dragoste.

Dragostea se marchează cu alb și roșu. De ce credeți ca au fost alese tocmai aceste culori? Este foarte simplu.

În Feng Shui, roșu reprezintă culoarea iubirii, a pasiunii și a puterii feminine, iar alb simbolizează puritatea, norocul și puterea masculină. Este de preferat să optați pentru combinația de alb si roșu, caz în care bărbatul și femeia aspiră împreună la dragoste, la împlinire, dar în același timp vor să își păstreze identitatea proprie. Nu este recomandat să folosiți culoare roz, care reprezintă doar rezultatul amestecării culorilor de mai sus, așadar, pierderea propriei identități.

Cum te ajută Feng Shui-ul să atragi dragostea în 2017?

Până pe 5 martie 2017, alege una dintre metodele de mai jos (în funcție de situația ta amoroasă) și atrage dragostea în viața ta:

1. dacă deja ești într-o relație, așază în sectorul de Nord-Est al dormitorului tău sau al livingului o poză împreună cu persoana iubită, într-o ramă de culoare albă. Evită să expui poza de la nuntă. Nu folosi o ramă de culoare roșie. Nu pune poza pe un perete comun cu baia sau bucătăria.
2. dacă esti singur și vrei să-ți găsești perechea sau dacă vrei să atragi o cerere în căsătorie, până pe data de 5 martie, ține în sectorul de Nord al dormitorului sau al livingului o poză cu îndrăgostiți într-o ramă de culoare albă. În loc de poză se mai poate folosi o statuetă cu îndrăgostiți, o pereche de lebede sau un set de rațe mandarine feng shui.
3. pregătește o casetă argintată. Așază în ea 6 pietre semiprețioase în 6 culori diferite sau din cristal de cuarț roz. Ține caseta în sectorul de Nord din dormitor sau din living.
4. pune sub saltea o amuletă cu dublă fericire feng shui pentru a-ți aduce noroc în mariaj sau pentru a atrage cereri în căsătorie.

amuletă cu dublă fericire feng shui

5. așază în sectorul de Nord un copăcel cu cristale din ametist.
6. etalează în sectorul de Nord-Est un copăcel cu cristale din aventurin verde.

copăcel cu cristale din aventurin verde

7. ține pe noptiera de lângă pat un simbol feng shui cu phoenix și dragon, simbol al cuplului perfect.

simbol feng shui cu phoenix și dragon

8. poartă în poșetă sau ține în mașină o amuletă cu rațe mandarine din cuarț roz.

amuletă cu rațe mandarine din cuarț roz

Pentru ca tu să ai parte de dragoste și împlinire în fiecare zi, nu doar de ziua iubirii, metodele feng shui te ajută să atragi iubirea în viața ta!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.