Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum să împodobești bradul de Crăciun în funcție de zona în care îl așezi în casă

Cum să împodobești bradul de Crăciun în funcție de zona în care îl așezi în casă

Știai că există reguli Feng Shui pentru împodobirea bradului de Crăciun? Astfel, nu vei avea doar un brad armonios care va primi aprecierile tuturor celor ce

îți vor trece pragul, ci vei atrage și energii pozitive în familia și casa ta! În primul rând, trebuie să știi că este de preferat bradul natural, verde intens, dar nici cel artificial nu este de prost augur, conform principiilor Feng Shui. Acum, trebuie ales locul unde va fi amplasat. Ei bine, asta e de importanță majoră! Cel mai bine este să ne ghidăm după metoda Bagua.

Astfel potențăm prin elementul lemn și culoarea verde (ale bradului) diverse aspecte pe care ni le dorim de la viață. Ca să ne amintim de Bagua, iată un exemplu: o fântână de apă se așază cel mai bine în partea de Nord (colțul carierei), Est (colțul sănătății) sau Sud-Est (colțul banilor) a casei, deoarece atrage energii pozitive în aceste direcții, iar un șemineu nu se pune niciodată în Vest (colțul creativității) sau Nord-Vest (colțul liderului), pentru că ar aduce distrugere.

Best seller

Bradul aparține elementului Feng Shui Lemn, așadar trebuie plasat într-o zonă care este fie compatibilă cu acest element, fie într-una care beneficiază de energia sa. Astfel, iată că cele mai bune zone Feng Shui pentru pomul de Crăciun sunt Est (pentru sănătate și familie), Sud-Est (bani și abundență) și Sud (faimă și reputație).

Dacă nu poate fi pus în niciuna dintre zonele de mai sus, nu este extrem de grav, dacă ai grijă la culorile prodominante pe care le vei folosi pentru a-l împodobi. Astfel, pentru un pom de Crăciun plasat în Nord (zona carierei) folosește culorile specifice Apei și Metalului (albastru, gri, negru, alb); în Nord-Est (colțul evoluției), Centru (inima) sau Sud-Vest (iubire) – culorile elementelor Foc și Pământ (roșu, roz, galben, tonuri de maro); în Vest (creativitate) sau Nord-Vest - culorule Pământui și Metalului (gri, nuanțe pământii, alb).

Îți recomandăm
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online