Cum să împodobești bradul de Crăciun în funcție de zona în care îl așezi în casă

18.DECEMBRIE.2018
Cum să împodobești bradul de Crăciun în funcție de zona în care îl așezi în casă

Categorie: Feng Shui Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Știai că există reguli Feng Shui pentru împodobirea bradului de Crăciun? Astfel, nu vei avea doar un brad armonios care va primi aprecierile tuturor celor ce

îți vor trece pragul, ci vei atrage și energii pozitive în familia și casa ta! În primul rând, trebuie să știi că este de preferat bradul natural, verde intens, dar nici cel artificial nu este de prost augur, conform principiilor Feng Shui. Acum, trebuie ales locul unde va fi amplasat. Ei bine, asta e de importanță majoră! Cel mai bine este să ne ghidăm după metoda Bagua.

Astfel potențăm prin elementul lemn și culoarea verde (ale bradului) diverse aspecte pe care ni le dorim de la viață. Ca să ne amintim de Bagua, iată un exemplu: o fântână de apă se așază cel mai bine în partea de Nord (colțul carierei), Est (colțul sănătății) sau Sud-Est (colțul banilor) a casei, deoarece atrage energii pozitive în aceste direcții, iar un șemineu nu se pune niciodată în Vest (colțul creativității) sau Nord-Vest (colțul liderului), pentru că ar aduce distrugere.

Loading...

Bradul aparține elementului Feng Shui Lemn, așadar trebuie plasat într-o zonă care este fie compatibilă cu acest element, fie într-una care beneficiază de energia sa. Astfel, iată că cele mai bune zone Feng Shui pentru pomul de Crăciun sunt Est (pentru sănătate și familie), Sud-Est (bani și abundență) și Sud (faimă și reputație).

Dacă nu poate fi pus în niciuna dintre zonele de mai sus, nu este extrem de grav, dacă ai grijă la culorile prodominante pe care le vei folosi pentru a-l împodobi. Astfel, pentru un pom de Crăciun plasat în Nord (zona carierei) folosește culorile specifice Apei și Metalului (albastru, gri, negru, alb); în Nord-Est (colțul evoluției), Centru (inima) sau Sud-Vest (iubire) – culorile elementelor Foc și Pământ (roșu, roz, galben, tonuri de maro); în Vest (creativitate) sau Nord-Vest - culorule Pământui și Metalului (gri, nuanțe pământii, alb).

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Vărsător bani: anul 2020, pentru nativii Vărsător aduce meditație, singurătate,
Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.