Transport gratuit peste 199 lei

Cunoști totul despre zodiile? Mituri demontate despre zodiile de Foc

Cunoști totul despre zodiile? Mituri demontate despre zodiile de Foc

Prejudecăți, mituri, etichete – oricum le-am numi, aceste obiceiuri nocive există în viața fiecăruia dintre noi. Descoperă cele mai cunoscute mituri despre zodiilor de Foc!

Se spune că niciun alt semn nu este într-atât de vulcanic precum un Berbec. Guvernat de Foc, acest semn zodiacal este preponderent extrovertit și astfel are tendința de a fi impulsiv, ostentativ, agitat, sociabil, agitat.

În același timp, din paleta de caracteristici pentru Berbeci nu lipsesc seriozitatea, implicarea și responsabilitatea. Au și ei destule momente în care simt nevoia să stea cu ei înșiși, să fie necomunicativi, tăcuți.

Afla mai multe despre zodia Berbec

Multe persoane cred că Leii trăiesc doar pentru a primi atenție și că ar face orice pentru asta.

Într-adevăr, se simt foarte bine când sunt în lumina reflectoarelor, nu au problemele cu vorbitul în public sau să discute despre reușitele lor, fie pentru că sunt de părere că merită laude, fie pentru că speră că ar putea ajuta la ceva informațiile pe care le oferă.

În același timp, mulți dintre nativii Leu preferă modestia și se țin departe de vâltoarea atenției.

Afla mai multe despre zodia Leu

Se spune că Săgetătorii ar fi cei mai optimiști nativi ai zodiacului, pentru că mereu au o vorbă de încurajare pentru cei dragi, sunt cu zâmbetul pe buze, nu se lasă doborâți ușor de probleme și pentru că adoră provocările.

Toate acestea sunt cu siguranță caracteristici ale optimismului, dar asta nu înseamnă că nativii Săgetător nu se confruntă cu momente în care se simt total dezarmați, în care nu au putere să zâmbească, sunt închiși în ei, indiferenți și le este greu să comunice.

Astfel de atitudini sunt firești în viața oricărui om, ciudat ar fi dacă nu ar exista!

Afla mai multe despre zodia Sagetator

Viziteaza magazinul online