Ești îndrăgostit de o femeie BERBEC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie BERBEC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!
Femeile, de obicei, se lasă mai greu seduse, așa că iată câteva trucuri pentru a cuceri femeia Berbec. Dragostea este frumoasă, în general, iar atunci când

este împărtășită, este pur și simpul excepțională. Cred că fiecare dintre noi a trecut prin moment în care a fost nevoit să câștige iubirea persoanei îndrăgite și nu întotdeauna a fost simplu. Curajoasă și delicată în același timp, femeia Berbec are nevoie să îi arăți sentimentele, să îi demonstrezi constant cât de mult o iubești. Pentru început, trebuie să îți vadă hotărârea, determinarea.

Fii curajos și nu îi cere permisiunea pentru a o săruta, ci doar alege momentul oportun pentru ca buzele voastre să se întâlnească. Fii pasional!

Este foarte sensibilă la complimente, deci nu te zgârci la vorbele frumoase despre modul în care o vezi. Îi place să audă și să simtă că pentru tine, ea este singura femeie atrăgătoare din grup, din încăperea plină de femei frumoase. Pune pasiune și în discuțiile cu ea, duelul intelectual (cu argumente solide, bineînțeles!) fiind un adevărat afrodisiac pentru ea.

Ține cont că nu este o femeie pudică, ci chiar preferă să vorbească despre dragoste, să te audă cum îi spui ce îi vei face. Apropo de dragoste, fanteziile ei duc uneori spre brutalitate. Schimbă frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi.

În concluzie, treci direct la fapte, deoarece nu prea îi place să-și piardă timpul cu preludiul și doar prin hotărârea ta îi poți câștiga admirația. Fii sigur că toată viața ta se va schimba odată ce veți fi un cuplu, deoarece alături de ea poți trăi totul la intensitate maximă.

4388
4.50
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.