Ești îndrăgostit de o femeie BERBEC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

19.MARTIE.2019
Ești îndrăgostit de o femeie BERBEC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Femeile, de obicei, se lasă mai greu seduse, așa că iată câteva trucuri pentru a cuceri femeia Berbec. Dragostea este frumoasă, în general, iar atunci când

este împărtășită, este pur și simpul excepțională. Cred că fiecare dintre noi a trecut prin moment în care a fost nevoit să câștige iubirea persoanei îndrăgite și nu întotdeauna a fost simplu. Curajoasă și delicată în același timp, femeia Berbec are nevoie să îi arăți sentimentele, să îi demonstrezi constant cât de mult o iubești. Pentru început, trebuie să îți vadă hotărârea, determinarea.

Fii curajos și nu îi cere permisiunea pentru a o săruta, ci doar alege momentul oportun pentru ca buzele voastre să se întâlnească. Fii pasional!

Loading...

Este foarte sensibilă la complimente, deci nu te zgârci la vorbele frumoase despre modul în care o vezi. Îi place să audă și să simtă că pentru tine, ea este singura femeie atrăgătoare din grup, din încăperea plină de femei frumoase. Pune pasiune și în discuțiile cu ea, duelul intelectual (cu argumente solide, bineînțeles!) fiind un adevărat afrodisiac pentru ea.

Ține cont că nu este o femeie pudică, ci chiar preferă să vorbească despre sex, să te audă cum îi spui ce îi vei face. Apropo de sex, fanteziile ei duc uneori spre brutalitate. Schimbă frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi.

În concluzie, treci direct la fapte, deoarece nu prea îi place să-și piardă timpul cu preludiul și doar prin hotărârea ta îi poți câștiga admirația. Fii sigur că toată viața ta se va schimba odată ce veți fi un cuplu, deoarece alături de ea poți trăi totul la intensitate maximă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.