Top zodii care ar putea să nu cunoască niciodată iubirea adevărată

31.MAI.2019
Top zodii care ar putea să nu cunoască niciodată iubirea adevărată

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Iubesc, sunt iubite, dar ceva se întâmplă și fericirea nu este deplină... Iată care sunt zodiile care nu reușesc să trăiască iubirea la cote maxime.

Vărsătorul are nevoie de independența sa, ceea ce se reflectă și în relația de dragoste. Adoră să comunice deschis cu jumătatea sa și depune din plăcere eforturi pentru a o înțelege.

Lucrurile se complică însă dacă intră în discuție bunăstarea sa. Dorința de a experimenta trăiri noi nu îl lasă să se implice 100% în cuplu. Uneori, nu pune accentul pe părerea partenerului de viață, ceea ce în timp poate duce la răcirea relației.

De altfel, Vărsătorul preferă să nu investească sentimente, până când partenerul nu îi câștigă încrederea și respectul, iar uneori perioada aceasta este destul de îndelungată.

Loading...

Dragostea poate fi destul de problematică pentru nativul Fecioară, mai ales dacă ne gândim la firea sa critică. Pur și simplu, vede fiecare detaliu și nu se poate abține să atragă atenția asupra lui.

De multe ori, critica este cu atât mai intensă cu cât sentimentele sale sunt mai mari, pentru că așa își arată iubirea și dorința de a-și ajuta jumătatea să se dezvolte. Pe de altă parte, îi este foarte greu să își arate sentimentele cu adevărat. Din păcate, nu mulți sunt cei care să poată face față unei astfel de relații.

Nativul Berbec este impulsiv, energic și posesiv, dar poate fi și extrem de tandru, iar trecerea de la o extremă la alta este bruscă. Adoră să conducă în relație, iar partenerul ajunge să se simtă sufocat, mai ales în momentele de gelozie. Uneori, vede relația ca pe o competiție spre succes cu persoana iubită.

Dacă vă doriți să trăiți iubirea la intensitate maximă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acceptați o schimbare în viața voastră și să stabiliți cu partenerul de viață ce vrea fiecare unul de la celălalt.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.