Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Top zodii care ar putea să nu cunoască niciodată iubirea adevărată

Top zodii care ar putea să nu cunoască niciodată iubirea adevărată

Iubesc, sunt iubite, dar ceva se întâmplă și fericirea nu este deplină... Iată care sunt zodiile care nu reușesc să trăiască iubirea la cote maxime.

Vărsătorul are nevoie de independența sa, ceea ce se reflectă și în relația de dragoste. Adoră să comunice deschis cu jumătatea sa și depune din plăcere eforturi pentru a o înțelege.

Lucrurile se complică însă dacă intră în discuție bunăstarea sa. Dorința de a experimenta trăiri noi nu îl lasă să se implice 100% în cuplu. Uneori, nu pune accentul pe părerea partenerului de viață, ceea ce în timp poate duce la răcirea relației.

De altfel, Vărsătorul preferă să nu investească sentimente, până când partenerul nu îi câștigă încrederea și respectul, iar uneori perioada aceasta este destul de îndelungată.

Compatibilitate zodii

Dragostea poate fi destul de problematică pentru nativul Fecioară, mai ales dacă ne gândim la firea sa critică. Pur și simplu, vede fiecare detaliu și nu se poate abține să atragă atenția asupra lui.

De multe ori, critica este cu atât mai intensă cu cât sentimentele sale sunt mai mari, pentru că așa își arată iubirea și dorința de a-și ajuta jumătatea să se dezvolte. Pe de altă parte, îi este foarte greu să își arate sentimentele cu adevărat. Din păcate, nu mulți sunt cei care să poată face față unei astfel de relații.

Nativul Berbec este impulsiv, energic și posesiv, dar poate fi și extrem de tandru, iar trecerea de la o extremă la alta este bruscă. Adoră să conducă în relație, iar partenerul ajunge să se simtă sufocat, mai ales în momentele de gelozie. Uneori, vede relația ca pe o competiție spre succes cu persoana iubită.

Dacă vă doriți să trăiți iubirea la intensitate maximă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acceptați o schimbare în viața voastră și să stabiliți cu partenerul de viață ce vrea fiecare unul de la celălalt.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit