Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

O formulă care dezvăluie cum să scapi de singurătate și să atragi DRAGOSTEA

O formulă care dezvăluie cum să scapi de singurătate și să atragi DRAGOSTEA

Te confrunți cu probleme la capitolul sentimental? Profită de energia pozitivă care are puterea de a aduce în viața ta dragoste și te ferește de singurătate

și de neînțelegeri. Uneori persoanele singure nu înțeleg morivul pentru care nu pot avea o relație de lungă durată, sau de ce au parte de relații conflictuale. Armonia și echilibrul personal care sunt responsabile pentru apariția stării de frustrare te împiedică să atragi partenerul potrivit. Calitatea relației este influențată de energia predominantă din dormitor, încăperea în care petrecem o treime din viață.

Trebuie să acordăm o mare importanță acestui aspect. Dacă dormitorul beneficiază de energie pozitivă, atunci ne putem bucura de armonie și echilibru pe plan sentimental.

Alegerea unei direcții de dormit care are energie benefică, putem aduce schimbări în bine în ceea ce privește relația de dragoste. Acest lucru se realizează atunci când patul este orientat pe direcția de dragoste, adică direcția de dormit se alege conform formulei KUA.

Iată 3 pași simpli pentru amplasarea patului și amenajarea feng shui a dormitorului, pentru dragoste:

Pas 1. Calculează numărul Kua personal, află direcția de dragoste.

Pas 2. Verifică cu ajutorul busolei pe ce direcție este așezat patul în dormitor.

Pas 3. Așază patul pe direcția de dragoste.

Este simplu de pus în practică, respectarea acestor pași vă ajută să vă îmbunătățiți viața și rezultatele se văd în cca. 3 luni.

Desigur, pentru amenajarea a dormitorului există tabuuri și metode de activare a energiei direcției iubirii. Dacă vreți să aflați totul despre amenajarea dormitorului, să atrageți căsătorie, să vă bucurați de relații armonioase, ZODIACOOL vă oferă posibilitatea de a beneficia de îndrumarea unui maestru autorizat de Institutul de feng shui Lillian Too, Malaezia.

Viziteaza magazinul online