Reguli Feng Shui de care trebuie să ții cont când îți construiești o casă

31.IULIE.2018
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: zillow.com
Este extrem de important să nu dai greș cu energiile Feng Shui din casă pentru a reuși să te simți cu adevărat împlinit. O casă construită în stil Feng

Shui înseamnă aplicarea știinţei în scopul folosirii spaţiilor cu energie pozitivă şi evitarea acelor spații cu energie negativă, adică asigurarea protecției celor care locuiesc în casă pentru a asigura împlinire pe toate planurile. Dovada că feng shui-ul funcționează a devenit o realitate și este bine să țineți cont de câteva reguli propuse de specialiști atunci când vă construiți o casă.

În prezent există proiecte de case care respectă regulile Feng Shui, ce se referă la forme, culori, relief, amplasări, orientări, direcții etc.

Loading...

Cum alegem terenul pentru casă?

Evaluarea unei locuințe începe cu alegerea terenului. Formele de relief creează anumite tipuri de energii care pot fi benefice sau nu. Ca regulă generală, este bine să alegem terenul pentru casă în zona de deal, partea din spatele casei trebuie să fie mai înaltă decât partea din față, pentru ca locatarii să beneficeze de sprijin.

Sunt deosebit de norocoase pentru averea familiei casele amplasate lângă o întindere de apă. Ideal ar fi ca apa să fie în fața casei și să existe cel puțin o ușă sau un geam de unde să fie văzută.

Nu sunt indicate construcțiile în zone învecinate cu un cimitir, închisoare, biserică, zona industrială, deoarece acestea degajă energie foarte puternică, care îi poate perturba pe locatari.

În ceea ce privește curtea, aceasta nu ar trebui să fie plană, ci să aibă denivelări (movile de teren, terasamente), care să determine energia să curgă unduios și să creeze armonie.

Ca un secret feng shui, forma terenului este bine să fie regulată, dar cel mai important este ca latura din fața casei să fie mai lungă decât cea din spatele casei, pentru ca locatarii să reușească să strângă avere, să cheltuie mai puțin decât câștigă.

Să trecem și la gard, este greșit să amplasăm poarta chiar în fața ușii principale a casei, deoarece energia care va intra în casă va veni în mod agresiv și îi va afecta pe locatari.

Forma casei feng shui?

Formele ideale pentru casă sunt pătrat sau dreptunghi, deoarece acestea rezonează cu elementele pământ și lemn, care aduc stabilitate, respectiv progres și beneficii pentru toți locatarii.

Ce casă ni se potrivește cel mai bine?

În continuare, se face personalizarea proiectului de locuință în funcție de data nașterii locatarilor. Pentru a îndeplini această condiție este necesar să calculăm numărul KUA personal al celor care dețin casa. În urma calculului se află direcțiile favorabile acestora, de care se va ține cont în amplasarea și orientarea ușii principale, a dormitoarelor, locului unde se așază cuptorul, TV-ul etc.

O regulă importantă în feng shui spune să nu amplasăm 3 uși (o ușă și două geamuri, un geam și două uși) în linie una după alta, deoarece acest tip de aranjament creează energie negativă, ce provoacă certuri.

De asemenea, nu este de bun augur să avem ușa principală față în față cu scările, baia, un geam sau ușa din spatele casei, deoarece în acest fel energia pozitivă care intră în casă va ieși repede pe partea cealaltă, iar locatarii nu vor putea beneficia de ea pentru a-și îmbunătăți viața.

Pentru orice casă se realizează calcule pentru a stabili orientarea față de punctele cardinale, alegerea zonelor cu energie pozitivă în care se amplasează dormitoarele, livingul, în ce zone din casă este cel mai bine să se amplaseze baia și bucătăria, pentru ca energia locatarilor să nu fie amenințată de vibrații negative (boli, pierderi de bani, certuri, despărțiri). Acum poți comanda online un studiu Feng Shui pentru casă:

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
1425
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BERBEC DRAGOSTE. Iubire, copii, viață personală Berbec 2019
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.