Ce tablouri se pun în dormitor și ce tablouri se potrivesc în living pentru armonie în casă

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

Vrei să te bucuri de un decor feng shui? Alege tabloul potrivit pentru fiecare încăpere și atrage norocul în viața ta

Arta ne înfrumuseţează viaţa, ne bucură privirea, ne relaxează şi ne umple sufletul de sentimente.

 

În acelaşi timp, tablourile pe care le alegem pentru casa noastră ne pun în valoare locuinţa, îi dau un aer boem, elegant şi luxos, dezvăluind şi o latură a personalităţii celui care le-a ales. În feng shui, ele ocupă un loc aparte, contribuind la crearea armoniei, amplificând energiile pozitive şi diminuându-le pe cele negative. 

În dormitor, putem completa decorul cu tablouri care să ne relaxeze şi să ne inspire, este totuşi camera în care petrecem aproximativ o treime din viaţă (dacă luăm în calcul cele 8 ore de somn recomandate pe zi). Principiul de bază este să fie menţinut echilibrul şi să atragă armonia. Este indicat să optăm pentru tablouri în tonuri de culori calde, cu model abstract ce ilustrează dragostea sau poze cu îndrăgostiți în ipostaze fericite.

Excepţie fac pozele de la nuntă, care ar fi bine să nu fie puse în dormitor, ci în living, dar ajungem imediat şi la această încăpere.

Pentru un somn de calitate, evitaţi tablourile care ilustrează peisaje cu flori, copaci, plante, furtună pe mare, apă curgătoare, scene de luptă, ceartă, oameni beți, femeie singură, bărbat singur, animale feroce etc.

Tablourile din bucăţi de tip canvas ar fi bine să aibă un model abstract, nu îndrăgostiţi, deoarece influenţează negativ relaţia în care sunteţi.

Livingul este cel care transmite confortul în întreaga casă, energia pozitivă din această încăpere influenţându-ne confortul psihic, fizic şi financiar. Iată de ce sunt foarte importante decoraţiunile de aici şi de ce este indicat să evităm tablourile care ilustrează portrete cu oameni triști, singurătate, animale feroce, furtună pe mare, scene de luptă, ceartă, animale care trag la jug etc.

Aşa cum am spus mai devreme, sunt indicate tablourile care vă ilustrează la nuntă, dar şi cele cu model abstract, pop-art, moderne sau clasice, tablourile care reprezintă peisaje cu flori, copaci, plante, apă curgătoare, lac, cascade, munți, scene de petrecere şi voie bună etc. Într-un cuvânt, FERICIRE!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  1
VOT
1144
4.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.