Ce tablouri se pun în dormitor și ce tablouri se potrivesc în living pentru armonie în casă

Ce tablouri se pun în dormitor și ce tablouri se potrivesc în living pentru armonie în casă

Vrei să te bucuri de un decor feng shui? Alege tabloul potrivit pentru fiecare încăpere și atrage norocul în viața ta. Arta ne înfrumuseţează viaţa, ne

bucură privirea, ne relaxează şi ne umple sufletul de sentimente. În acelaşi timp, tablourile pe care le alegem pentru casa noastră ne pun în valoare locuinţa, îi dau un aer boem, elegant şi luxos, dezvăluind şi o latură a personalităţii celui care le-a ales. În feng shui, ele ocupă un loc aparte, contribuind la crearea armoniei, amplificând energiile pozitive şi diminuându-le pe cele negative.

În dormitor, putem completa decorul cu tablouri care să ne relaxeze şi să ne inspire, este totuşi camera în care petrecem aproximativ o treime din viaţă (dacă luăm în calcul cele 8 ore de somn recomandate pe zi). Principiul de bază este să fie menţinut echilibrul şi să atragă armonia. Este indicat să optăm pentru tablouri în tonuri de culori calde, cu model abstract ce ilustrează dragostea sau poze cu îndrăgostiți în ipostaze fericite.

Excepţie fac pozele de la nuntă, care ar fi bine să nu fie puse în dormitor, ci în living, dar ajungem imediat şi la această încăpere.

6564
4.00
SHARE

Pentru un somn de calitate, evitaţi tablourile care ilustrează peisaje cu flori, copaci, plante, furtună pe mare, apă curgătoare, scene de luptă, ceartă, oameni beți, femeie singură, bărbat singur, animale feroce etc.

Tablourile din bucăţi de tip canvas ar fi bine să aibă un model abstract, nu îndrăgostiţi, deoarece influenţează negativ relaţia în care sunteţi.

Livingul este cel care transmite confortul în întreaga casă, energia pozitivă din această încăpere influenţându-ne confortul psihic, fizic şi financiar. Iată de ce sunt foarte importante decoraţiunile de aici şi de ce este indicat să evităm tablourile care ilustrează portrete cu oameni triști, singurătate, animale feroce, furtună pe mare, scene de luptă, ceartă, animale care trag la jug etc.

Aşa cum am spus mai devreme, sunt indicate tablourile care vă ilustrează la nuntă, dar şi cele cu model abstract, pop-art, moderne sau clasice, tablourile care reprezintă peisaje cu flori, copaci, plante, apă curgătoare, lac, cascade, munți, scene de petrecere şi voie bună etc. Într-un cuvânt, FERICIRE!

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!