Ce tablouri se pun în dormitor și ce tablouri se potrivesc în living pentru armonie în casă

03.OCTOMBRIE.2018
Ce tablouri se pun în dormitor și ce tablouri se potrivesc în living pentru armonie în casă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Vrei să te bucuri de un decor feng shui? Alege tabloul potrivit pentru fiecare încăpere și atrage norocul în viața ta. Arta ne înfrumuseţează viaţa, ne

bucură privirea, ne relaxează şi ne umple sufletul de sentimente. În acelaşi timp, tablourile pe care le alegem pentru casa noastră ne pun în valoare locuinţa, îi dau un aer boem, elegant şi luxos, dezvăluind şi o latură a personalităţii celui care le-a ales. În feng shui, ele ocupă un loc aparte, contribuind la crearea armoniei, amplificând energiile pozitive şi diminuându-le pe cele negative.

În dormitor, putem completa decorul cu tablouri care să ne relaxeze şi să ne inspire, este totuşi camera în care petrecem aproximativ o treime din viaţă (dacă luăm în calcul cele 8 ore de somn recomandate pe zi). Principiul de bază este să fie menţinut echilibrul şi să atragă armonia. Este indicat să optăm pentru tablouri în tonuri de culori calde, cu model abstract ce ilustrează dragostea sau poze cu îndrăgostiți în ipostaze fericite.

Loading...

Excepţie fac pozele de la nuntă, care ar fi bine să nu fie puse în dormitor, ci în living, dar ajungem imediat şi la această încăpere.

Pentru un somn de calitate, evitaţi tablourile care ilustrează peisaje cu flori, copaci, plante, furtună pe mare, apă curgătoare, scene de luptă, ceartă, oameni beți, femeie singură, bărbat singur, animale feroce etc.

Tablourile din bucăţi de tip canvas ar fi bine să aibă un model abstract, nu îndrăgostiţi, deoarece influenţează negativ relaţia în care sunteţi.

Livingul este cel care transmite confortul în întreaga casă, energia pozitivă din această încăpere influenţându-ne confortul psihic, fizic şi financiar. Iată de ce sunt foarte importante decoraţiunile de aici şi de ce este indicat să evităm tablourile care ilustrează portrete cu oameni triști, singurătate, animale feroce, furtună pe mare, scene de luptă, ceartă, animale care trag la jug etc.

Aşa cum am spus mai devreme, sunt indicate tablourile care vă ilustrează la nuntă, dar şi cele cu model abstract, pop-art, moderne sau clasice, tablourile care reprezintă peisaje cu flori, copaci, plante, apă curgătoare, lac, cascade, munți, scene de petrecere şi voie bună etc. Într-un cuvânt, FERICIRE!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.