Amenajări bucătării cu bun feng shui și combinații de culori potrivite pentru bucătărie

13.SEPTEMBRIE.2018
Culorile recomandate de specialiștii feng shui pentru bucătărie. Sfaturi concrete și cu rezultate imediate. Bazată pe experienţa de mii de ani, pe filosofia

fiinţei privite ca energie, pe calcule matematice, pe influenţa elementelor naturii şi a punctelor cardinale, arta feng shui ne demonstrează că se poate ajunge la armonie. Culorile ocupă şi ele un loc important în această practică, dar şi în psihologie, studiile arătându-ne cum ne pot schimba starea de spirit. Combinând cele două ştiinţe, putem opta pentru cele mai bune culori în casă.

Astfel, energiile negative vor fi minimalizate şi ne vom simţi cât mai bine.

În filosofia feng shui, bucătăria este considerată „inima casei” şi reprezintă sănătate, reușită în viață, prosperitate, deoarece energia de aici se impregnează în mâncare și apoi ne afectează corpul, gândurile, emoțiile. Este de înţeles de ce trebuie să acordăm o atenţie specială acestei încăperi, încă de când începem amenajarea.

Loading...

Pereţii şi mobilierul trebuie să fie o combinaţie de culori vesele, calde. Astfel, putem opta pentru ivory, crem, alb, bej, portocaliu, verde, turcoaz, violet. De asemenea, ar fi bine să ţinem cont de zona pe care o ocupă bucătăria în casă față de punctele cardinale.

Culorile favorabile pentru bucătăriile situate în Sud, Sud-Est sau Est sunt verde, bej şi maron. Optaţi pentru combinaţii de crem, ocru şi cărămiziu dacă este în sectorul de Sud-Vest sau Nord-Est. Pentru bucătăriile situate în Est sau Sud-Est sunt benefice tucoazul, verdele şi maronul.

Cele din Nord, Est sau Sud-Est ar fi bine să aibă bleu şi combinaţia între negru şi verde, dar aveţi grijă la cantitatea de negru pe care o folosiţi, deoarece determină stări de depresie. Combinaţiile de alb cu albastru sau alb cu gri sunt de preferat pentru bucătăriile din Vest şi Nord.

Singurul sector în care nu este indicat să avem bucătăria este Nord-Vest, dacă totuşi este situată aşa, optaţi pentru combinaţii de alb şi ivory, pentru a stabiliza energiile negative.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,77  13
VOTURI
1989
4.77
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng Shui tradițional
Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe
Semnificația cifrelor în numerologie
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
PLANTE Dormitor
Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.