KUA 4, Spiritualul

Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată din două linii continue suprause peste o linie întreruptă.

Persoana guvernată de numărul KUA 4 este blândă, harnică și chibzuită, de aceea de regulă nu duce lipsă de bani. KUA 4 face ca persoana pe care o guvernează să fie ușor influențabilă și destul de supărăcioasă. Din dorința de a-i proteja pe cei dragi devine excesiv de posesivă și capricioasă. Are tendința de a face din țânțar, armăsar și dacă nu este lăsată în pace poate produce în preajma ei o adevărată funtună sau un haos din care nu mai știe cum să iasă.

Simbolizează: Vântul (ce poate fi blând sau puternic) și indecizia.
Animal reprezentativ: Cocosul ce cântă la răsărit, păsările de curte
Se potrivește (în armonie) cu: persoane care au KUA 9, 1, 3
Comunicare dificilă (în conflict) cu: persoane care au KUA 6, 7, 9
Culori favorabile: Maron, verde, bej, negru, bleomarin, albastru, violet
Verbul caracteristic: a intui

Caracteristici număr KUA 4

De un bun simț molipsitor și de o compasiune rar întâlnită, persoana care are KUA 4 trăiește mult în sfera sa emoțională, o interesează familia și relațiile de bună înțelegere. Amabilitatea și buna dispoziție o fac să se descurce ușor în toate situațiile din viață. Are mulți prieteni, datorită faptului că știe cum să fie un bun sfetnic și să ofere povețe înțelepte.

Lipsa de încredere în sine îi poate fi provocată de faptul că pleacă urechea la ce spun alții și se lasă ghidată de ceea ce aude și nu de ceea ce simte. Uneori, deși vede anumite oportunități, ezită și nu acționează, ceea ce o face să piardă oportunități, sume de bani.

Trigrama XUN (SUN)
Culoare Maron, verde, bej
Element Lemn
Formă geometrică Dreptunghi
Direcția Sud-Est
Anotimp Primăvara
Organ Coapse
Statut în familie Fiica mare, femeia în vârstă

Cheia succesului:
Persoana care are KUA 4 trebuie să învețe cum să aibă încredere totală în intuiția sa. Propune, nu întreba!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!