Direcția de Sănătate în Feng Shui

Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită

În feng Shui se consideră că dacă vrei să ai o viață lungă, fără probleme de sănătate, fără vizite permanente la doctori și rețete costisitoare, tot ceea ce trebuie să faci este să folosești energia benefică dată de Direcția de Sănătate. Foarte adevărat, direcția de sănătate una dintre direcțiile favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează starea de bine și sănătatea organelor. Pentru a proteja sănătatea și a ne feri de boli atunci se recomandă orientarea privirii, a corpului și alegerea direcției de dormit către această direcție..

Direcția ta de Sănătate este numită direcția doctorului din cer, cel care veghează asupra sănătății, și atrage:

- longevitate, viață lungă și ani mulți, sănătoși;
- o mai bună stare de sănătate, ne simțim mai bine în fiecare zi.

Dacă ai probleme cu sănătatea, orientează-ți patul cu tăblia îndreptată spre Direcția de Sănătate, astfel încât să dormi cu capul către această direcție și orientează-ți privirea spre aceasta atunci când mânânci, gătești sau te uiți la TV. Orientează și mobilierul spre această direcție.

Direcția de sănătate, remedii feng shui pentru sănătate

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de sănătate putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția de sănătate se activează. Activarea direcției de sănătate se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA.

Activează direcția de sănătate folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop chinezesc căsătorie și relații
Previziuni pentru nativii Șobolan din zodiacul chinezesc, în 2019 nativii Șobolan fi mai
Yin și Yang. Polaritate yang, yin în Feng Shui
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Numărul Kua. Ce este numărul Kua?
Numărul KUA are o bază științifică și este rezulatul unui calcul matematic, în funcție de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.