Direcția de Sănătate în Feng Shui

Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că dacă vrei să ai o viață lungă, fără probleme de sănătate,

fără vizite permanente la doctori și rețete costisitoare, tot ceea ce trebuie să faci este să folosești energia benefică dată de Direcția de Sănătate. Foarte adevărat, direcția de sănătate una dintre direcțiile favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează starea de bine și sănătatea organelor. Pentru a proteja sănătatea și a ne feri de boli atunci se recomandă orientarea privirii, a corpului și alegerea direcției de dormit către această direcție.

Direcția ta de Sănătate este numită direcția doctorului din cer, cel care veghează asupra sănătății, și atrage:

Loading...

- longevitate, viață lungă și ani mulți, sănătoși;
- o mai bună stare de sănătate, ne simțim mai bine în fiecare zi.

Dacă ai probleme cu sănătatea, orientează-ți patul cu tăblia îndreptată spre Direcția de Sănătate, astfel încât să dormi cu capul către această direcție și orientează-ți privirea spre aceasta atunci când mânânci, gătești sau te uiți la TV. Orientează și mobilierul spre această direcție.

Direcția de sănătate, remedii feng shui pentru sănătate

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de sănătate putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția de sănătate se activează. Activarea direcției de sănătate se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA.

Activează direcția de sănătate folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.