Direcția Supremă în Feng Shui

Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în jurul nostru asigură captarea de energia pozitivă pentru armonia

încăperilor, a spațiilor locuibile. Direcția supremă este o direcție favorabilă cu energia pozitivă care influențează rezultatele și realizările din toate domeniile vieții. Direcția Supremă este mai puternică decât direcțiile care aduc energia pozitivă ce influențează doar succesul, dragostea, dezvoltarea sau sănătatea, aceasta înglobându-le pe toate. Direcția Supremă anulează efectele unei direcții nefavorabile sau amplifică efectele unei direcții favorabile.

Direcția Supremă este cea care aduce energia pozitivă pentru:

Loading...

- succes absolut;
- noroc neașteptat;
- bogăție;
- promovare la locul de muncă;
- relații armonioase;
- o stare bună de sănătate;
- căsătorie fericită și de lungă durată;
- atragerea oamenilor de ajutor, a mentorilor, a oportunităților, a burselor și sponsorizărilor;
- cunoaștere și dezvoltare;
- vacanțe și călătorii de neuitat.

Această direcție trebuie evitată în anii când ea este perturbată de cele 3 ucideri sau de Ducele de Jupiter. Direcția Supremă depinde de semnul zodiacal chinezesc.

Pentru succes profesional, se orientează biroul, poziția corpului și a privirii către Direcția Supremă. Ideal ar fi ca ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii să fie îndreptate spre această direcție. Se aplică același principiu și acasă prin alegerea direcției de dormit către direcția supremă, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție.

Direcția supremă, remedii feng shui

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de succes putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția supremă se activează. Activarea direcției supreme  se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA și în funcție de zodie (ce poate fi aflată prin calcul numit ce zodie sunt.).

Activează direcția de succes folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.