Direcția Supremă în Feng Shui

Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în jurul nostru asigură captarea de energia pozitivă pentru armonia încăperilor, a spațiilor locuibile

Direcția supremă este o direcție favorabilă cu energia pozitivă care influențează rezultatele și realizările din toate domeniile vieții. Direcția Supremă este mai puternică decât direcțiile care aduc energia pozitivă ce influențează doar succesul, dragostea, dezvoltarea sau sănătatea, aceasta înglobându-le pe toate. Direcția Supremă anulează efectele unei direcții nefavorabile sau amplifică efectele unei direcții favorabile..

Direcția Supremă este cea care aduce energia pozitivă pentru:

- succes absolut;
- noroc neașteptat;
- bogăție;
- promovare la locul de muncă;
- relații armonioase;
- o stare bună de sănătate;
- căsătorie fericită și de lungă durată;
- atragerea oamenilor de ajutor, a mentorilor, a oportunităților, a burselor și sponsorizărilor;
- cunoaștere și dezvoltare;
- vacanțe și călătorii de neuitat.

Această direcție trebuie evitată în anii când ea este perturbată de cele 3 ucideri sau de Ducele de Jupiter. Direcția Supremă depinde de semnul zodiacal chinezesc.

Pentru succes profesional, se orientează biroul, poziția corpului și a privirii către Direcția Supremă. Ideal ar fi ca ușa de intrare în birou, dar și cea a clădirii să fie îndreptate spre această direcție. Se aplică același principiu și acasă prin alegerea direcției de dormit către direcția supremă, prin orientarea patului cu tăblia îndreptată spre această direcție.

Direcția supremă, remedii feng shui

Marea majoritate dintre noi cunoaștem conceptul Yin și Yang, două aspecte primare și puternice ale energiei. Energia generată de fiecare punct cardinal (N, E, S, V) și de cele intermediare (NE, SE, SV, NV) este o energie care influențează în mod diferit fiecare individ, iar amplasarea diferitelor obiecte și culori - numite remedii - se face după anumite reguli.

Obiectele și culorile conțin cel puțin unul dintre cele cinci elemente primordiale (foc, apă, pământ, metal sau lemn) care au o influență aparte asupra celor care locuiesc într-un spațiu și care pot influența energia unui domeniu de viață.

Prin orientarea privirii, a capului în timpul somnului, către direcția de succes putem beneficia de fluxul de energie pozitivă dacă direcția supremă se activează. Activarea direcției supreme  se face cu remedii, obiecte feng shui, personalizate pentru fiecare individ în funcție de numărul KUA și în funcție de zodie (ce poate fi aflată prin calcul numit ce zodie sunt.).

Activează direcția de succes folosind consultanța feng shui personalizată care conține cca. 5 pagini și care se solicită pe email de la ZODIACOOL.

AFLĂ MAI MULT:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

ZODIA FECIOARA. SANATATE si organe sensibile pentru fecioara
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
KUA 3, Împăratul
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Zodiac chinezesc 2019, horoscop chinezesc 2019 SARPE pentru sănătate
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.