Previziuni

Previziuni – intuiție, dorința de a pune în practică, încredere

Steaua Previziuni este o stea care face persoana să devină competitivă în orice domeniu de viață. În relații, această stea nu are o conotație pozitivă, pentru că poate atrage probleme de cuplu. În schimb, în afaceri și carieră, această stea o înzestrează pe persoană cu voință, pasiune, perseverență și, astfel, o face să atingă succesul și să strângă bani.

Energiile stelei sunt puternice și necesită o atenție deosebită, în sensul că persoana trebuie să urmărească să nu depășească limitele, să nu facă abuz de putere, să nu se lăcomească și să nu exagereze cu munca. Ideal ar fi ca această stea să aibă o singură apariție în patru stâlpi ai destinului, în caz contrar, este foarte posibil ca persoana să întâlnească de-a lungul vieții prea multe oportunități și să riște să nu le pună în practică.

#adReceptiv#

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.