Cum să-ţi aduci norocul în casă, 5 principii Feng Shui pentru spor în casă

Cum să-ţi aduci norocul în casă, 5 principii Feng Shui pentru spor în casă

Reguli feng shui pentru amenajarea casei, astfel încât să atragi reușită și prosperitate pe toate planurile. Principiile Feng Shui pentru abundență și

atragerea succesului financiar sunt extrem de simplu de urmat. De altfel, dacă veți fi atenți la casele oamenilor bogați, veți observa că în cele mai multe cazuri, sunt respectate. 1. Spațiul deschis, liber. Spațiul deschis atrage multă energie financiară. Dacă nu vă puteți permite încă o casă mare, atunci creați ideea de spațiu. Evitați aglomerarea de lucruri, pentru că dezordinea duce la blocarea energiei.

Dacă nu aveți o casă organizată, este posibil să începeți să acumulați lucruri fără sens din nou. Fiecare element din casa ta merită un spațiu propriu, indiferent cât de mic; aceasta înseamnă o casă liniștită, cu o energie puternică și clară.

2. Folosiți culorile bogăției Feng Shui

6717
4.69
SHARE

Desigur, principala culoare a bogăției Feng Shui este auriul. În orice decor - oglinzi, cadre, lămpi, tăvi, mese de cafea, etc - indiferent de decorul casei dvs. se poate folosi auriul, pentru un aspect armonios și fericit! Mai important este să vă placă aurul, nu aduceți ceva doar de dragul aspectului său dacă nu sunteți conectat emoțional.

O altă culoare Feng Shui pentru bogăție este purpuriul. Utilizați ambele culori cu gust și înțelepciune, creând o frumusețe simplă și decorându-vă casa cu obiecte care vă plac foarte mult.

3. Plante vibrante / Elemente din lemn

Natura este manifestarea finală a bogăției și abundenței nelimitate, astfel încât replicarea energiei luxuriante a naturii în casă vă va ajuta să atrageți aceeași calitate a energiei.

4. Apa

2. Folosiți culorile bogăției Feng Shui

5. Cristale

Cristalele aduc esența abundenței din adâncul pământului. Puteți începe cu un cuarț clar, de preferință într-o formă brută/naturală. Alte trei cristale pe care le puteți folosi sunt pirita, citrinul și ametistul.

Top 5 cele mai cunoscute amulete Feng Shui pentru atragerea bogăției:
1. Buddha râzând
2. Figurine de pește Arowana
3. Broasca de bani
4. Diverse decorațiuni cu monede chinezești
5. Vaza de bogăție

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!