Cum să-ţi aduci norocul în casă, 5 principii Feng Shui pentru spor în casă

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

Reguli feng shui pentru amenajarea casei, astfel încât să atragi reușită și prosperitate pe toate planurile

Principiile Feng Shui pentru abundență și atragerea succesului financiar sunt extrem de simplu de urmat. De altfel, dacă veți fi atenți la casele oamenilor bogați, veți observa că în cele mai multe cazuri, sunt respectate.

 

1. Spațiul deschis, liber

Spațiul deschis atrage multă energie financiară. Dacă nu vă puteți permite încă o casă mare, atunci creați ideea de spațiu. Evitați aglomerarea de lucruri, pentru că dezordinea duce la blocarea energiei. Dacă nu aveți o casă organizată, este posibil să începeți să acumulați lucruri fără sens din nou. Fiecare element din casa ta merită un spațiu propriu, indiferent cât de mic; aceasta înseamnă o casă liniștită, cu o energie puternică și clară.

2. Folosiți culorile bogăției Feng Shui

Desigur, principala culoare a bogăției Feng Shui este auriul. În orice decor - oglinzi, cadre, lămpi, tăvi, mese de cafea, etc - indiferent de decorul casei dvs. se poate folosi auriul, pentru un aspect armonios și fericit! Mai important este să vă placă aurul, nu aduceți ceva doar de dragul aspectului său dacă nu sunteți conectat emoțional.

O altă culoare Feng Shui pentru bogăție este purpuriul. Utilizați ambele culori cu gust și înțelepciune, creând o frumusețe simplă și decorându-vă casa cu obiecte care vă plac foarte mult.

3. Plante vibrante / Elemente din lemn

Natura este manifestarea finală a bogăției și abundenței nelimitate, astfel încât replicarea energiei luxuriante a naturii în casă vă va ajuta să atrageți aceeași calitate a energiei.

4. Apa

Asocierea energiei apei cu bogăția este evidentă, foarte veche și prezentă în toate culturile. Fântânile sunt cele mai populare remedii Feng Shui pentru atragarea bogățiilor, așa că, dacă vă plac, puneți una sau mai multe în cele mai bune zone Feng Shui ale casei (fie în interior sau în exterior).

5. Cristale

Cristalele aduc esența abundenței din adâncul pământului. Puteți începe cu un cuarț clar, de preferință într-o formă brută/naturală. Alte trei cristale pe care le puteți folosi sunt pirita, citrinul și ametistul.

Top 5 cele mai cunoscute amulete Feng Shui pentru atragerea bogăției:

1. Buddha râzând
2. Figurine de pește Arowana
3. Broasca de bani
4. Diverse decorațiuni cu monede chinezești
5. Vaza de bogăție

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
1404
4.50
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-60%
Calendar 1 an
5 VOTURI
2400 lei
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.