Cum să-ţi aduci norocul în casă, 5 principii Feng Shui pentru spor în casă

14.SEPTEMBRIE.2018
Cum să-ţi aduci norocul în casă, 5 principii Feng Shui pentru spor în casă
Reguli feng shui pentru amenajarea casei, astfel încât să atragi reușită și prosperitate pe toate planurile. Principiile Feng Shui pentru abundență și

atragerea succesului financiar sunt extrem de simplu de urmat. De altfel, dacă veți fi atenți la casele oamenilor bogați, veți observa că în cele mai multe cazuri, sunt respectate. 1. Spațiul deschis, liber. Spațiul deschis atrage multă energie financiară. Dacă nu vă puteți permite încă o casă mare, atunci creați ideea de spațiu. Evitați aglomerarea de lucruri, pentru că dezordinea duce la blocarea energiei.

Dacă nu aveți o casă organizată, este posibil să începeți să acumulați lucruri fără sens din nou. Fiecare element din casa ta merită un spațiu propriu, indiferent cât de mic; aceasta înseamnă o casă liniștită, cu o energie puternică și clară.

Loading...

2. Folosiți culorile bogăției Feng Shui

Desigur, principala culoare a bogăției Feng Shui este auriul. În orice decor - oglinzi, cadre, lămpi, tăvi, mese de cafea, etc - indiferent de decorul casei dvs. se poate folosi auriul, pentru un aspect armonios și fericit! Mai important este să vă placă aurul, nu aduceți ceva doar de dragul aspectului său dacă nu sunteți conectat emoțional.

O altă culoare Feng Shui pentru bogăție este purpuriul. Utilizați ambele culori cu gust și înțelepciune, creând o frumusețe simplă și decorându-vă casa cu obiecte care vă plac foarte mult.

3. Plante vibrante / Elemente din lemn

Natura este manifestarea finală a bogăției și abundenței nelimitate, astfel încât replicarea energiei luxuriante a naturii în casă vă va ajuta să atrageți aceeași calitate a energiei.

4. Apa

Asocierea energiei apei cu bogăția este evidentă, foarte veche și prezentă în toate culturile. Fântânile sunt cele mai populare remedii Feng Shui pentru atragarea bogățiilor, așa că, dacă vă plac, puneți una sau mai multe în cele mai bune zone Feng Shui ale casei (fie în interior sau în exterior).

5. Cristale

Cristalele aduc esența abundenței din adâncul pământului. Puteți începe cu un cuarț clar, de preferință într-o formă brută/naturală. Alte trei cristale pe care le puteți folosi sunt pirita, citrinul și ametistul.

Top 5 cele mai cunoscute amulete Feng Shui pentru atragerea bogăției:
1. Buddha râzând
2. Figurine de pește Arowana
3. Broasca de bani
4. Diverse decorațiuni cu monede chinezești
5. Vaza de bogăție

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,69  16
VOTURI
3796
4.69
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Este o negociatoare excepțională. Prin diplomația sa își face cu ușurință prieteni, mai
În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central
Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.