Luna fantomelor înfometate: evenimente care vor prevesti răul

07.AUGUST.2018
Luna fantomelor înfometate: evenimente care vor prevesti răul

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:akhbarak.net

Luna Fantomei oare va fi cu adevărat înfricoşătoare? Se vor întâmpla evenimente care vor prevesti răul. În calendarul gregorian vorbim despre perioada 7

august – 7 septembrie 2018. Chinezii sărbătoresc festivalul fantomelor înfometate (Hungry Ghost Festival) pe data de 25 August 2018. Acest festival se bazează pe credința taoistă în viața de după moarte. Se crede că spiritele celor morți, care fie nu au intrat în rai, fie nu au avut urmași care să dea de pomană de sufletul lor, se reîntorc în lumea celor vii pentru a cere ajutor.

Dintotdeauna fantomele au inspirat celor vii, în egală măsură, atât frică, cât și milă, de aceea aceștia le oferă cu acest prilej ofrande ce constau în mâncare, bani, aprind lumânări și spun rugăciuni pentru ca sufletele celor răposați să-și găsească odihna veșnică.

Loading...

DE INTERES: Arta de a face cadouri la ocazii speciale sau oricând

Să vedem care sunt activitățile pe care nu este bine să le facem în luna fantomelor înfometate:

- să nu ieșim din casă între 03:00-05:00, ore la care energia fantomelor devine puternică și ne poate afecta negativ. Tot în acest interval de timp este posibil să avem vise premonitorii și este bine să ținem cont de acestea;
- să nu vizităm oameni grav bolnavi (decât dacă este neaparat necesar și nu mai târziu de ora 17:00, deoarece după această oră energia yin crește riscul la îmbolnăvire);
- a nu se vorbi de rău despre cei morți, a se evita participarea la înmormântări;
- să nu purtăm haine de culoare neagră, din contră, să optăm pentru o vestimentație în culori vii, alb, roșu etc. pentru a spori energia yang și pofta de viață;
- a se evita înotul pe perioade exagerat de lungi sau înotul în locuri periculoase. Apa are energie de tip yin, iar în această perioadă aceasta poate avea o conotație negativă și predispune la înec;
- a nu se lăsa rufele afară peste noapte; se crede că fantomele vor intra în ele și apoi ne vor transmite energie negativă;
- a nu se renova casa pentru a nu atrage fantomele înăuntru;

În luna fantomelor, astrologii avertizează că este posibil să crească riscul de sinucidere, pe fondul apariției unor depresii și a acumulării energiei negative. Prin urmare, este necesar să adoptăm o atitudine pozitivă și să sporim vigilența.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.