Transport gratuit peste 170 lei

Scrierile publicistice și conținutul produselor purtătoare de Drepturi de Autor de pe www.zodiacool.ro sunt proprietatea exclusivă a administratorului acestui site, fiind conținut original creat de autori ZODIACOOL SRL.

Citarea se poate face în limita a 450 semne, cu condiția să fie specificată sursa cu link funcțional sub forma ”Sursa: www.zodiacool.ro” în finalul articolului sau după fiecare link, și cu trimitere către pagina de internet de pe care se face citarea.

Reproducerea Conținutului se poate face decât cu acordul scris al administratorului, acord expres și în prealabil al ZODIACOOL SRL. Este interzisă plagierea Conținutului Site-ului zodiacool.ro. Nicio persoană fizică sau juridică nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul scris al administratorului ZODIACOOL SRL.

Widget pentru Horoscop în site-ul tău

Alege să ai online pe pagina ta:
- Horoscop zilnic
- Horoscop anual pentru fiecare zodie
- Horoscop dragoste, bani sau sănătate
- Horoscopul general al anului
- Zodii şi compatibilităţi

Variante grafice sunt receptive (adaptabile pe mobil) și vă oferă posibilitatea de a poziţiona horoscopul în pagină în funcţie de spaţiul disponibil.

1. Horoscop GRATUIT pentru pagina ta de internet

Pentru a avea afișat horoscopul pe site-ul tău inserează codul pe care ZODIACOOL ți-l oferă gratuit. Textele şi imaginile se preiau automat şi sunt actualizate zilnic.

Cum se inserează codul pe pagina ta?

Copie (copy) şi inserează (paste) codul de horoscop european zilnic în codul HTML al oricărei pagini sau în toate paginile in zona unde doriți ca acesta să fie afișat. Dimensiunile informației afișate variază în funcție de dimensiunea zonei în care este inserat codul.

* Textul include automat un link către zodiacool.ro

2. Horoscop CU PLATĂ pentru pagina ta de internet

Pentru a avea afișat horoscopul pe site-ul tău inserează codul pe care ZODIACOOL vi-l oferă contra cost.

Textele şi imaginile se preiau automat şi sunt actualizate zilnic. Nu este precizată sursa horoscopului şi nu sunt incluse link-uri către ZODIACOOL.ro.

Preț = 60 euro/lună

Cum se inserează codul pe pagina ta?

Copie (copy) şi inserează (paste) codul de horoscop zilnic în codul HTML al oricărei pagini sau în toate paginile in zona unde doriți ca acesta să fie afișat. Dimensiunile infromației afișate variază în funcție de dimensiunea zonei în care este inserat codul.

Activarea codului ZODIACOOL

IMPORTANT! Alege varianta CU PLATĂ, inserează codul în pagina ta apoi activeză ID prin trimitere email la contact@zodiacool.ro

NOTE:

- Widgeturile horoscop ZODIACOOL se oferă doar paginilor de internet de calitate, care nu au conținut ilegal, imoral sau ofensator și/sau referințe către astfel de domenii;
- Informația generată de cod nu va fi afișată în pop-up sau iframe;
- Beneficiarul nu va aduce nicio modificare codului preluat de la ZODIACOOL, cu excepția parametrilor stabiliți de comun acord;
- Informația generată de codul oferit de ZODIACOOL trebuie să conțină toate elementele vizuale;
- ZODIACOOL nu asigură alte soluții tehnice de preluare și/sau actualizare și nu oferă suport pentru alte soluții tehnice;
- Informația generată de codul oferit de ZODIACOOL este proprietatea zodiacool.ro și nu poate fi arhivată și reprodusă fără acordul scris al proprietarului. 
- ZODIACOOL iși rezervă dreptul de a aprecia si a-și selecta partenerii, de a suspenda furnizarea horoscopului, de a modifica codul și/sau acest document, fără a notifica beneficiarii în prelabil.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit