Trei cupluri de zodii par blestemate – cel mai probabil nu rezistă împreună

23.MARTIE.2019
Trei cupluri de zodii par blestemate – cel mai probabil nu rezistă împreună

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Deși atracția fizică este la cote maxime, aceste cupluri au șanse foarte mari de a ajunge la despărțire din cauza diferențelor de personalitate. Descoperă

care sunt cuplurile „blestemate”. 1. Nativii Berbec și Scorpion: Acești nativi reușesc foarte greu să își găsească echilibrul în relația de cuplu. Ambii sunt extrem de orgolioși și dornici să își păstreze supremația în cuplu, așa că ajung deseori la conflicte grave.Un alt impediment este firea independentă a nativului Berbec, care nu este compatibilă cu nevoia obsesivă de control a Scorpionului.

2. Și cuplul Capricorn - Săgetător este unul destul de dificil, pentru că cei doi nativi sunt foarte diferiți.

Loading...

Capricornii adoră stabilitatea, tradițiile, clasicul și tind să fie melancolici și cu multe rețineri. La polul opus, nativul Săgetător are idei extravagante, îndrăznețe, total ieșite din comun, adoră schimbarea și este dornic de aventură.

Astfel, Capricornul nu poate accepta stilul libertin de viață al Săgetătorului. Acesta din urmă, la rândul său, se simte constrâns de regulile stricte impuse de Capricorn. Astfel, certurile se țin lanț, iar o relație de durată nu prea intră în discuție, în ciuda sentimentelor de dragoste.

3. În final, nici compatibilitatea dintre Vărsător și Taur nu este prea bună.

Pentru început, tocmai diferențele dintre ei sunt liantul relației dintre ei, dar pe parcurs ajung să fie sursa numeroaselor dispute. În timp ce Taurii sunt practici și conservatori, Vărsătorii sunt adevărați nonconformiști, spontani și nu pot trăi după reguli. Asta spune tot despre viitorul lor împreună. Chiar dacă șansele de reușită nu sunt foarte mari, nu putem spune că este imposibil!

Pe de altă parte, nu contează întotdeauna cât durează o relație, ci ceea ce se învață din ea. Oricat de mult s-ar iubi aceste cupluri, nu pot fi niciodată împreună. Astrele nu își doresc ca aceștia să fie împreună și le pun bețe în roate. În cele din urmă, inevitabilul se produce, iar despărțirea se încheie cu lacrimi și suferințe cumplite!

Iată așadar care sunt zodiile incompatibile blestemate de astre.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.