Kit de remedii feng shui pentru 6 zodii cu ghinion în anul Câinelui 2018

01.FEBRUARIE.2018
Kit de remedii feng shui pentru 6 zodii cu ghinion în anul Câinelui 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

În anul Câinelui, 6 zodii au nevoie de protecție cu remedii feng shui, pentru a scăpa de energia negativă. Tai Sui, numit și Ducele de Jupiter, ocupă în

anul Câinelui casa zodiei Câine, NV1, 292.5°-307.5°. Cele 3 Ucideri ocupă între 4 februarie 2018 - 3 februarie 2019 sectoarele NV3, N, NE1, 037.5°-322.5°. Placa Tai Sui este un remediu feng shui obligatoriu în anul 2018 în special pentru zodiile Dragon, Capră, Bivol și Cocoș, care formează aspectele negative de Ciocnire, Pedepse, Distrugeri și Răniri cu zodia Câine.

DE INTERES: 4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018

Pentru a scăpa de energia negativă apărută în urma formării aspectelor negative menționate, plasați placa Tai Sui în sectorul de Nord-Vest al casei sau al unei camere.

Loading...

Pentru cei care fac parte din grupa persoanelor Vestice, respectiv care au Numărul KUA personal 2, 5, 6, 7 și 8, în anul Câinelui, în timp ce lucrați, nu stați cu fața la Tai Sui, respectiv pe direcția Nord-Vest 1, 292.5°-307.5°, chiar dacă această direcție vă este favorabilă, pentru a nu atrage probleme cu oamenii legii, ghinioane. În schimb, puteți dormi cu capul la direcția Nord Vest 1, ceea ce vă va aduce susținere de la Tai Sui.

Placa celor 3 Gardieni cerești este remediul feng shui necesar în anul Câinelui zodiilor Bivol, Șobolan și Mistreț, care sunt afectate de energia negativă a celor 3 Ucideri Anuale. Cele 3 Ucideri pot aduce trei tipuri de ghinion, probleme în dragoste, pierderi de bani, pierderea sănătății.

De asemenea, cei care folosesc direcțiile de dormit norocoase spre Nord-Vest 3, Nord, Nord-Est 1, conform cu numărul KUA, în anul 2018 sunt sfătuiți să așeze patul pe alte direcții care nu sunt afectate de Cele 3 Ucideri anuale, pentru a se feri de dezastre.

Totodată, la serviciu evitați să vă poziționați cu spatele la aceste direcții afectate în anul 2018.

Sursa foto: fsmegamall.com, Lillian Too

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.