Transport gratuit peste 199 lei

Cum să atragi dragostea folosind 3 amulete binecunoscute

Cum să atragi dragostea folosind 3 amulete binecunoscute

Plasate în locuri din dormitor sau în poșetă, amuletele pot atrage dragoste și fidelitate în viață. Amuletele sau talismanele au un câmp energetic puternic

ce poate schimba energia din jur. Amuleta Dubla Fericire: dubla fericire este o reprezentare folosită în design-ul tradițional din China, pentru a simboliza căsătoria. Este compusă din dublul caracter chinez Xi, care, tradus literal, înseamnă fericire. De cele mai multe ori culoarea acestui simbol este roșie. Maeștrii Feng Shui avertizează că dacă vrem să atragem o singură căsătorie, să folosim doar o amuletă.

Aceasta se poate ține în poșetă sau în casă (în colțul de Sud-Vest – în orice an sau în Sud – în funcție de steaua 4, una dintre cele 9 stele zburătoare).

Amuleta cu Phoenix și Dragon

Etalate împreună, Phoenixul și Dragonul sunt două animale mitice care reprezintă uniunea perfectă dintre bărbat și femeie, yin și yang. Simbolul cu Phoenix și Dragon se poate folosi de către cei care vor mai mult noroc în dragoste pentru a atrage un partener, dar și pentru noroc de căsătorie. Sub formă de statuete, perechea Phoenix și Dragon se expune în dormitor în colțul de Sud-Vest sau pe noptieră lângă pat.

Amuleta cu rațe mandarine

Se folosește din timpuri străvechi pentru a atrage dragostea și fericirea în cuplu. Una dintre cele mai eficiente decorațiuni este cea cu rațe din cuarț roz, prinse cu șnur roșu și nod mistic, ceea ce simbolizează noroc la infinit. Simbolul rațelor mandarine este eficient, deoarece în natură aceste păsări își aleg perechea pe viață, deci pot atrage pe lângă dragoste și fidelitate.

Amuleta se poate folosi în Sud-Vest, Nord-Vest în dormitor sau pe noptiera de lângă pat.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online