Cum să atragi dragostea folosind 3 amulete binecunoscute

03.IANUARIE.2018
Cum să atragi dragostea folosind 3 amulete binecunoscute
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: svenskakyrkan.se
Plasate în locuri din dormitor sau în poșetă, amuletele pot atrage dragoste și fidelitate în viață. Amuletele sau talismanele au un câmp energetic puternic

ce poate schimba energia din jur. Amuleta Dubla Fericire: dubla fericire este o reprezentare folosită în design-ul tradițional din China, pentru a simboliza căsătoria. Este compusă din dublul caracter chinez Xi, care, tradus literal, înseamnă fericire. De cele mai multe ori culoarea acestui simbol este roșie. Maeștrii Feng Shui avertizează că dacă vrem să atragem o singură căsătorie, să folosim doar o amuletă.

Aceasta se poate ține în poșetă sau în casă (în colțul de Sud-Vest – în orice an sau în Sud – în funcție de steaua 4, una dintre cele 9 stele zburătoare).

Loading...

Amuleta cu Phoenix și Dragon

Etalate împreună, Phoenixul și Dragonul sunt două animale mitice care reprezintă uniunea perfectă dintre bărbat și femeie, yin și yang. Simbolul cu Phoenix și Dragon se poate folosi de către cei care vor mai mult noroc în dragoste pentru a atrage un partener, dar și pentru noroc de căsătorie. Sub formă de statuete, perechea Phoenix și Dragon se expune în dormitor în colțul de Sud-Vest sau pe noptieră lângă pat.

Amuleta cu rațe mandarine

Se folosește din timpuri străvechi pentru a atrage dragostea și fericirea în cuplu. Una dintre cele mai eficiente decorațiuni este cea cu rațe din cuarț roz, prinse cu șnur roșu și nod mistic, ceea ce simbolizează noroc la infinit. Simbolul rațelor mandarine este eficient, deoarece în natură aceste păsări își aleg perechea pe viață, deci pot atrage pe lângă dragoste și fidelitate.

Amuleta se poate folosi în Sud-Vest, Nord-Vest în dormitor sau pe noptiera de lângă pat.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI
4231
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.