Previziuni astrale pentru luna August. Ce zodii vor fi la un pas de o tragedie

01.AUGUST.2018
Previziuni astrale pentru luna August. Ce zodii vor fi la un pas de o tragedie

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:thoughtco.com

Ce schimbări apar pentru toate zodiile chinezești în perioada 7 august - 7 septembrie 2018, în luna Maimuței. Șobolan: După o perioadă mai greu încercată,

acum totul pare să fie mult mai promițător, karma vi se îmbunătățește, apar mici oportunități pe partea profesională, promovare, datorită faptului că șarmul personal este la cote maxime.

Ar fi bine să profitați de această lună cu noroc dublu, pe de o parte beneficiați de pe urma alianței cu nativul Maimuța, pe de altă parte steaua romantismului ajunge în casa zodiei voastre.

Prin urmare, aveți șanse mari să întâlniți un mentor, posibil pe cineva de gen feminin mai în vârstă, care să vă susțină în demersurile pe care doriți să le faceți.

În sfera romantică, astrele sunt de partea voastră, apar șanse reale de căsătorie, iar dacă sunteți singuri, nu este exclus să cunoașteți sufletul pereche. Pentru ca visele să devină mai repede realitate, recomandăm să așezați în sectorul de Nord al dormitorului o pereche de rațe mandarin.

Bivol

S-ar putea ca în această lună vitalitatea să fie mai scăzută, de aceea posibil să vă controlați mai greu instinctele. Veți face comentarii nepotrivite, veți critica, ceea ce îi va scoate din sărite pe cei din jur. Încercați să nu-i provocați, pentru a nu da de bucluc, a nu vă știrbi reputația.

Pe partea sentimentală, lucrurile vor sta ceva mai bine, șanse de a oficializa relația, însă nu faceți acest pas doar ca să demonstrați că puteți, ci fiți atenți mai mult la ceea ce vă dictează intuiția.

În schimb, în ceea ce privește sănătatea lucrurile vor fi mai complicate, dacă vă știți cu probleme digestive, acestea se pot agrava. Pe de altă parte, ați putea folosi pagoda celor 5 elemente, pe care să o așezați în Nord-Estul casei, pentru că acest remediu va absorbi ghinionul, grijile și vă va proteja.

Tigru

Se pare că pentru voi începe cea mai dificilă lună din anul 2018, nu numai că sunteți în conflict cu energia Maimuței, dar nici nu aveți o stea pozitivă în sectorul zodiei voastre. Astfel, nu trebuie să vă faceți planuri mari, mulțumiți-vă cu mai puțin, nu faceți investiții riscante, nu începeți nicio afacere nouă. Dacă aveți de luat decizii majore, acestea ar trebui amânate.

O precauție majoră se impune în sfera sănătății, va trebui să aveți grijă la coloana vertebrală, să nu ridicați greutăți mari la sală sau la cumpărături. Nu este o lună potrivită pentru a vă muta într-o casă nouă, a schimba jobul și nici pentru a face o intervenție chirurgicală.

Toate acestea ar putea fi reprogramate într-o lună mai benefică pentru voi.
Mare atenție în trafic, se întrevăd accidente pe șosea. Bine ar fi să purtați la voi o amuletă cu steagul victoriei, pentru a atrage reușite.

Iepure

Intrați într-o lună cu noroc, aveți o conjunctură de stele care aduc promovare, o primă, vă pot ieși ceva bani dintr-o speculație. Ați putea avea curajul să jucați la loterie, se întrevăd șanse de câștiguri rapide. Este o lună sub semnul prosperității, fără niciun obstacol major, dacă doriți să faceți o investiție, aceasta se va dovedi a fi profitabilă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

V-ar fi de folos remediul Buddha vesel pe pepită, care va amplifica energia bogăției dacă o veți așeza în colțul de Est al livingului.

Relațional, totul pare că se îmbunătățește, cu toate că planul profesional vă captează atenția, totuși încercați să vă rezervați timp și pentru cei din familie, pentru că astfel veți fi ajutați enorm cu sfaturi sau chiar cu bani. În schimb, dacă sunteți fără partener, puteți să vă întâlniți sufletul pereche la un eveniment.

Dragon

Cu toate că acum intrați într-o lună sub semnul unei stele mai puțin favorabilă, recomandăm să exploatați alianța cu zodia lunară Maimuță, pentru a avea reușite pe plan financiar, profesional. Însă cheia reușitei va fi lipsa de lăcomie, prin urmare, trebuie să fiți calculați și recunoscători Universului pentru darurile pe care vi le trimite.

Cel mai probabil că în această perioadă ajutorul va veni de la cei din jur, sunt recomandate asocierile, parteneriatele, însă fiți cât mai atenți la termeni și condiții. Dacă nu sunteți siguri de succesul unei afaceri, stabiliți înțelegeri pe termen scurt.

Relațional pot apărea unele complicații, în special bărbații în zodia Dragon ar putea fi tentați de aventuri cu femei mult mai tinere decât ei. Acum alegerea vă aparține, însă ar fi bine să știți că escapadele amoroase riscă să se termine prost, poate că veți fi trădați, poate vi se va fura din portofel etc.

Însă ați putea apela la un remediu feng shui eficient, care să aducă protecție pe partea sentimentală, respectiv copăcel cu ochiul lui Horus, pe care să-l țineți în partea de Sud-Est a dormitorului.

Șarpe

Și zodia voastră se va bucura acum de pe urma prieteniei secrete cu Maimuța. Prin urmare, partea profesională poate fi avantajată. Însă steaua din sectorul zodiei vă poate trage în jos, veți întâmpina mici obstacole, s-ar putea să rătăciți cheile prin casă, să constatați că nu mai găsiți portofelul.

Prin urmare, trebuie să fiți vigilenți și cât mai organizați. Financiar, nu porniți nicio afacere oricât de tentantă ar fi propunerea, mai ales dacă aceasta implică o femeie de vârstă tânără, acum să nu credeți că aceasta vă vrea răul, ci voi sunteți cei care atrageți situații neplăcute.

Apare pericol de accidentare în timpul activităților sportive, iar dacă aveți copii, încercați să nu lăsați la îndemâna lor fierul de călcat, ondulatorul etc., pentru că există riscul să se trezească cu arsuri pe piele. De asemenea, ar fi bine să purtați o amuletă de protecție cu picătura de apă, care are o putere extraordinară și vă poate feri să nu fiți atacați, să nu vi se facă rău, să nu aveți probleme cu sănătatea, să nu suferiți de pe urma unui accident de mașină etc.
Pe partea de sănătate, aveți grijă la aparatul respirator, evitați fumatul.

Cal

Aveți parte de o lună mai agitată, veți fi mai mereu într-o dispoziție de ceartă, se pare că ceva vă va face să-i provocați pe ceilalți. Totul va putea fi pus pe seama energiei certurilor, care vă va împiedica să vă concentrați la ceea ce aveți de făcut. Prin urmare, vi se recomandă amuleta de protecție cu 10 silabe Hum, pentru a scăpa de surplusul de energie negativă.

Sentimental, se vede că traversați o lună mai dificilă, evitați implicarea în relații cu persoane căsătorite, de aici pot ieși complicații la care nici nu vă așteptați.

Ar trebui să vă canalizați mânia spre ceva creativ, temperamentul vostru s-ar putea să lase de dorit, cei din jur vă întorc spatele, de aceea nu cereți sfaturi de la alții, mai bine ar fi să faceți totul pe cont propriu.

Capră

În această lună riscați să intrați în certuri cu șefii, cu cei din familie, veți simți că totul se cutremură, cu greu vă veți putea gestiona agresivitatea. La nivel psihic se poate instala frustrarea, din cauza faptului că vă simțiți trădați, însă cu cât vă veți detașa de probleme, cu atât o veți duce mai bine.

Dacă sunteți certați cu legea, situația se poate agrava, iar pe partea profesională riscați să fiți dați afară de la serviciu sau să fiți sancționați la salariu. Ce-i drept, acum veți decoperi că nu aveți numai prieteni, unii pot să vă dorească răul, pentru că sunt invidioși pe succesul vostru.

Însă ar fi bine să vă concentrați toată atenția pe ceea ce aveți de făcut, să nu vă lăsați distrași, încercați să nu vorbiți mai mult decât trebuie, să nu bârfiți.
Pentru a parcurge fără probleme această lună, folosiți în zona de Sud-Vest a livingului clopoței cu mâna Fatimei.

Maimuță

Chiar dacă guvernați energia acestei luni, se pare că vă veți confrunta cu mici obstacole. Recomandăm să nu vă lăsați atrași în afaceri care promit câștiguri rapide, să nu luați decizii majore, cum ar fi vânzarea unui bun de valoare, schimbarea locului de muncă, oficializarea relației.

Sentimental nu va curge numai lapte și miere, sunt posibile certuri cu partenerul de viață, poate din cauza modului în care se gestionează banii puși la comun. Dacă sunteți singuri, din păcate acum nu vă veți găsi jumătatea, trebuie să fiți precauți, posibil să atrageți pe cineva care are un interes.

În special femeile pot avea surprize neplăcute în ceea ce privește sănătatea, atenție la organele genitale, uter. Dacă sunteți însărcinate în primele luni, nu este exclus să apară probleme cu sarcina, poate chiar o tragedie.
Nu este o lună bună pe partea de comunicare, ar fi bine să purtați o amuletă care atrage norocul, respectiv cea cu piatra dorințelor.

Cocoș

Acum sunteți pe drumul cel bun, urmează o perioadă senzațională, totul vă va merge din plin, prin urmare faceți investiții. Față de lunile trecute veți observa că aveți mai multă energie, la locul de muncă veți reuși să vă concentrați pe sarcinile de lucru, ceea ce poate atrage aprecierea șefilor, promovare, prime.

Este posibil să cunoașteți o persoană cu o poziție mai înaltă, poate un bărbat de vârstă medie, care vă va ghida pe partea profesională. Aici ați putea multiplica norocul cu un remediu pentru prosperitate, vasul prosperității, pe care să-l țineți în zona de Vest al biroului, livingului.

Sentimental, tot ceea ce vă propuneți se poate îndeplini în scurt timp, cu condiția să vă țineți în frâu psihicul, să nu lăsați gândurile negative să vă tragă în jos. Astrele vă aduc un plus de carismă, veți face noi cuceriri, iar pe partea amoroasă veți fi seducătorii horoscopului.

Câine

Pentru voi urmează o lună mai bulversantă, tot ceea ce veți iniția profesional, financiar nu are sorți de reușită. Ar trebui să fiți cât mai rezevați în ceea ce privește investițiile noi, s-ar putea ca ideile voastre de dezvoltare să fie prost primite de piață. Evitați deciziile majore, vă puteți proteja de nenorociri purtând o amuletă cu calul victoriei.

Atenție în bucătărie, apare riscul de a vă provoca arsuri, iar această precauție se păstrează și dacă mergeți la plajă. Evitați orele amiezii și nu încercați acum să recuperați tot bronzul pe care nu l-ați avut toată vara, folosiți creme de protecție solară.

Relațional, veți fi cel mai afectați de energia multiplicării ghinionului, din păcate vă așteaptă o lună de foc, certurile în căminul conjugal pot izbucni din nimic.

Mistreț

Veștile bune întârzie să apară, la locul de muncă nu vi se cere părerea, ceea ce vă face să vă simțiți privați de aprecierea cuvenită. În afaceri, nu împrumutați bani pentru a-i investi în ceva ce pare atractiv, nu semnați contracte, pentru că totul se va întoarece împotriva voastră. Pentru voi se va verifica în această lună zicala: "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

De aceea, ar fi mai bine să nu luați decizii majore, să nu vă faceți planuri uriașe, mergeți cu pași mici și siguri pentru a nu vă trezi cu buzunarele goale.

Dacă aveți procese, ar fi binevenită o amânare, iar pe partea de sănătate pot să revină unele probleme mai vechi. Aveți grijă la aparatul cardiovascular, încercați să beți mai multă apă.

Vi se recomandă neaparat o amuletă de protecție, respectiv cea cu picătura de apă, pentru a vă da puterea necesară să dizolvați obstacolele de orice fel.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.