Previziuni astrale pentru luna August. Ce zodii vor fi la un pas de o tragedie

01.AUGUST.2018
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: thoughtco.com
Ce schimbări apar pentru toate zodiile chinezești în perioada 7 august - 7 septembrie 2018, în luna Maimuței. Șobolan: După o perioadă mai greu încercată,

acum totul pare să fie mult mai promițător, karma vi se îmbunătățește, apar mici oportunități pe partea profesională, promovare, datorită faptului că șarmul personal este la cote maxime. Ar fi bine să profitați de această lună cu noroc dublu, pe de o parte beneficiați de pe urma alianței cu nativul Maimuța, pe de altă parte steaua romantismului ajunge în casa zodiei voastre.

Prin urmare, aveți șanse mari să întâlniți un mentor, posibil pe cineva de sex feminin mai în vârstă, care să vă susțină în demersurile pe care doriți să le faceți.
În sfera romantică, astrele sunt de partea voastră, apar șanse reale de căsătorie, iar dacă sunteți singuri, nu este exclus să cunoașteți sufletul pereche. Pentru ca visele să devină mai repede realitate, recomandăm să așezați în sectorul de Nord al dormitorului o pereche de rațe mandarin.

Loading...

Bivol

S-ar putea ca în această lună vitalitatea să fie mai scăzută, de aceea posibil să vă controlați mai greu instinctele. Veți face comentarii nepotrivite, veți critica, ceea ce îi va scoate din sărite pe cei din jur. Încercați să nu-i provocați, pentru a nu da de bucluc, a nu vă știrbi reputația.

Pe partea sentimentală, lucrurile vor sta ceva mai bine, șanse de a oficializa relația, însă nu faceți acest pas doar ca să demonstrați că puteți, ci fiți atenți mai mult la ceea ce vă dictează intuiția.
În schimb, în ceea ce privește sănătatea lucrurile vor fi mai complicate, dacă vă știți cu probleme digestive, acestea se pot agrava. Pe de altă parte, ați putea folosi pagoda celor 5 elemente, pe care să o așezați în Nord-Estul casei, pentru că acest remediu va absorbi ghinionul, grijile și vă va proteja.

Tigru

Se pare că pentru voi începe cea mai dificilă lună din anul 2018, nu numai că sunteți în conflict cu energia Maimuței, dar nici nu aveți o stea pozitivă în sectorul zodiei voastre. Astfel, nu trebuie să vă faceți planuri mari, mulțumiți-vă cu mai puțin, nu faceți investiții riscante, nu începeți nicio afacere nouă. Dacă aveți de luat decizii majore, acestea ar trebui amânate.

O precauție majoră se impune în sfera sănătății, va trebui să aveți grijă la coloana vertebrală, să nu ridicați greutăți mari la sală sau la cumpărături. Nu este o lună potrivită pentru a vă muta într-o casă nouă, a schimba jobul și nici pentru a face o intervenție chirurgicală. Toate acestea ar putea fi reprogramate într-o lună mai benefică pentru voi.
Mare atenție în trafic, se întrevăd accidente pe șosea. Bine ar fi să purtați la voi o amuletă cu steagul victoriei, pentru a atrage reușite.

Iepure

Intrați într-o lună cu noroc, aveți o conjunctură de stele care aduc promovare, o primă, vă pot ieși ceva bani dintr-o speculație. Ați putea avea curajul să jucați la loterie, se întrevăd șanse de câștiguri rapide. Este o lună sub semnul prosperității, fără niciun obstacol major, dacă doriți să faceți o investiție, aceasta se va dovedi a fi profitabilă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. V-ar fi de folos remediul Buddha vesel pe pepită, care va amplifica energia bogăției dacă o veți așeza în colțul de Est al livingului.

Relațional, totul pare că se îmbunătățește, cu toate că planul profesional vă captează atenția, totuși încercați să vă rezervați timp și pentru cei din familie, pentru că astfel veți fi ajutați enorm cu sfaturi sau chiar cu bani. În schimb, dacă sunteți fără partener, puteți să vă întâlniți sufletul pereche la un eveniment.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  9
VOTURI
10892
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 2, remedii feng shui pentru anul 2019
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
Aranjarea patului în Dormitor Feng Shui
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Horoscop 2019 zodia SCORPION pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.