Cum să folosești fructele în Feng Shui

Cum să folosești fructele în Feng Shui
În alegerea fructelor ca remedii pentru vibrații pozitive trebuie să te ghidezi mai întâi după instincte. În primul rând, trebuie să știi că fructele

simbolizează abundență, prosperitate, fertilitate, longevitate și noroc, potrivit principiilor Feng Shui. Apoi, în alegerea fructelor ca remedii pentru vibrații pozitive trebuie să te ghidezi mai întâi după instincte, apoi după simbolistică și înțelegerea energiei acestora. Iată care sunt cele mai populare simboluri ale fructelor folosite în aplicațiile Feng Shui. Piersica simbolizează nemurirea.

Piersica este cunoscută în Feng Shui ca fructul cerului, datorită prezenței sale în multe legende chineze vechi despre zeii nemuritori. De asemenea, este asociată cu bogăția, sănătatea și abundența. În plus, este un simbol al iubirii și al căsătoriei. În China, „norocul în dragoste” este adesea denumit „noroc la flori de piersici”.

Rodia este simbolul fertilității, datorită aspectului său. De asemenea, aduce fericirea în familie. De altfel, de multe ori, tinerele cupluri din China își decorează casa cu numeroase tablouri în care sunt reprezentate rodii.

Strugurii simbolizează abundența hranei și bogăția materială. Uneori, aceștia sunt utilizați și ca remediu pentru infertilitate ori pentru transformarea ghinionului în noroc.

Mărul a fost întotdeauna asociat în Feng Shui cu pacea, sănătatea și armonia în casă. Unul dintre motive este faptul că în limba chineză cuvântul „măr” seamănă foarte mult cu cel folosit pentru „pace”.

Ananasul atrage norocul care ți se potrivește, fiind un simbol tradițional al bogăției, averii și prosperității.

Portocalele sunt populare datorită mirosului lor revigorant, precum și pentru calitatea yang a culorii lor. Pentru o cură Feng Shui, este recomandat să ai 9 portocale în camera de zi sau în bucătărie pentru noroc și prosperitate.

Cel mai bine este să folosești fructe proaspete pe post de remedii pentru a te bucura de energiile lor specifice. Cu toate acestea, sunt acceptate și reprezentările lor în diverse forme de artă – tablouri, imprimeuri, cristale ori amulete.

Descoperă remediile feng shui pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

2104
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.