Cum să folosești fructele în Feng Shui

27.NOIEMBRIE.2018
Cum să folosești fructele în Feng Shui

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

În alegerea fructelor ca remedii pentru vibrații pozitive trebuie să te ghidezi mai întâi după instincte. În primul rând, trebuie să știi că fructele

simbolizează abundență, prosperitate, fertilitate, longevitate și noroc, potrivit principiilor Feng Shui. Apoi, în alegerea fructelor ca remedii pentru vibrații pozitive trebuie să te ghidezi mai întâi după instincte, apoi după simbolistică și înțelegerea energiei acestora. Iată care sunt cele mai populare simboluri ale fructelor folosite în aplicațiile Feng Shui. Piersica simbolizează nemurirea.

Piersica este cunoscută în Feng Shui ca fructul cerului, datorită prezenței sale în multe legende chineze vechi despre zeii nemuritori. De asemenea, este asociată cu bogăția, sănătatea și abundența. În plus, este un simbol al iubirii și al căsătoriei. În China, „norocul în dragoste” este adesea denumit „noroc la flori de piersici”.

Loading...

Rodia este simbolul fertilității, datorită aspectului său. De asemenea, aduce fericirea în familie. De altfel, de multe ori, tinerele cupluri din China își decorează casa cu numeroase tablouri în care sunt reprezentate rodii.

Strugurii simbolizează abundența hranei și bogăția materială. Uneori, aceștia sunt utilizați și ca remediu pentru infertilitate ori pentru transformarea ghinionului în noroc.

Mărul a fost întotdeauna asociat în Feng Shui cu pacea, sănătatea și armonia în casă. Unul dintre motive este faptul că în limba chineză cuvântul „măr” seamănă foarte mult cu cel folosit pentru „pace”.

Ananasul atrage norocul care ți se potrivește, fiind un simbol tradițional al bogăției, averii și prosperității.

Portocalele sunt populare datorită mirosului lor revigorant, precum și pentru calitatea yang a culorii lor. Pentru o cură Feng Shui, este recomandat să ai 9 portocale în camera de zi sau în bucătărie pentru noroc și prosperitate.

Cel mai bine este să folosești fructe proaspete pe post de remedii pentru a te bucura de energiile lor specifice. Cu toate acestea, sunt acceptate și reprezentările lor în diverse forme de artă – tablouri, imprimeuri, cristale ori amulete.

Descoperă remediile feng shui pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cel mai popular instrument de măsură utilizat în feng shui este numit Luopan, cunoscută sub
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.