Dragonul chinezesc, simbol pentru prosperitate

Feng Shui AUTOR: Andreea Inea

Unde trebuie poziționat corect în casă dragonul chinezesc pentru a atrage prosperitate și energii pozitive

Puternic simbol al energiei yang, dragonul chinezesc este un remediu excelent în casă și la locul de muncă, potrivit artei Feng Shui. Aduce sprijin și prosperitate în majoritatea camerelor, dar există și câteva zone de evitat.

 

Fie că este sub forma unei statuete sau este o reprezentare grafică, dragonii chinezești simbolizează creaturi exuberante, jucăușe, benefice, care trăiesc atât pe uscat, cât și în apă și aer. Ele sunt asociate cu ploile de primăvară și cu apa, fiind simboluri ale vieții, puterii, fertilității și prosperității abundente.

Nu au aripi, dar pot pluti sau se pot răsuci prin aer. Unele figuri ale dragonului sunt reprezentate cu o perlă sau un cristal în gheare, simbolizând bogăția, puterea și oportunitatea. Utilizat corect și cu respect, un dragon Feng Shui ne poate ajuta să activăm oricare dintre aceste energii în casa sau biroul nostru.

Ca regulă generală, dragonul trebuie pus într-un spațiu deschis, cu un flux energetic bun. Asigurați-vă că este îndreptat spre cameră pentru a spori energia bogăției și a prosperității și nu cu privirea spre o fereastră sau spre o ușă.
Pus în dormitor, alături de un Phoenix, simbolizează fericirea în cuplu. Singur însă creează prea multă energie de yang și poate determina insomnii.

La locul de muncă este bine să puneți dragonul pe perete, în spatele scaunului de birou, pentru a vă oferi sprijin în activități. Așezat în fața biroului creează opoziție între voi și energiile sale.

Dragonul decorativ în bucătărie trebuie să fie față în față cu chiuveta (sursa de apă), pentru a spori bogăția, prosperitatea și oportunitățile.

Zone în care nu este bine să puneți un Dragon chinezesc:

  • baie
  • dulap
  • locuri de depozitare
  • mai sus de nivelul ochilor voștri
  • cu fața la perete sau într-un colț
  • perla din ghearele dragonului nu trebuie să fie îndreptată spre fereastră sau ușă
  • imaginile Dragon nu trebuie să fie pe podea, chiar dacă este reprezentat pe un covor

Numărul maxim recomandat de dragoni în întreaga casă este de cinci. De asemenea, nici gruparea a trei dragoni în aceeași zonă nu este benefică!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
792
4.67
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: APĂ FENG SHUI MUNCĂ
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.