Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Dragonul chinezesc, simbol pentru prosperitate

Dragonul chinezesc, simbol pentru prosperitate

Unde trebuie poziționat corect în casă dragonul chinezesc pentru a atrage prosperitate și energii pozitive. Puternic simbol al energiei yang, dragonul chinezesc

este un remediu excelent în casă și la locul de muncă, potrivit științei Feng Shui. Dragonul aduce sprijin și prosperitate în majoritatea camerelor, dar există și câteva zone de evitat. Fie că este sub forma unei statuete sau este o reprezentare grafică, dragonii chinezești simbolizează creaturi exuberante, jucăușe, benefice, care trăiesc atât pe uscat, cât și în apă și aer.

Ele sunt asociate cu ploile de primăvară și cu apa, fiind simboluri ale vieții, puterii, fertilității și prosperității abundente.

Nu au aripi, dar pot pluti sau se pot răsuci prin aer. Unele figuri ale dragonului sunt reprezentate cu o perlă sau un cristal în gheare, simbolizând bogăția, puterea și oportunitatea. Utilizat corect și cu respect, un dragon Feng Shui ne poate ajuta să activăm oricare dintre aceste energii în casa sau biroul nostru.

Ca regulă generală, dragonul trebuie pus într-un spațiu deschis, cu un flux energetic bun. Asigurați-vă că este îndreptat spre cameră pentru a spori energia bogăției și a prosperității și nu cu privirea spre o fereastră sau spre o ușă.
Pus în dormitor, alături de un Phoenix, simbolizează fericirea în cuplu. Singur însă creează prea multă energie de yang și poate determina insomnii.

La locul de muncă este bine să puneți dragonul pe perete, în spatele scaunului de birou, pentru a vă oferi sprijin în activități. Așezat în fața biroului creează opoziție între voi și energiile sale.

Dragonul decorativ în bucătărie trebuie să fie față în față cu chiuveta (sursa de apă), pentru a spori bogăția, prosperitatea și oportunitățile.

Zone în care nu este bine să puneți un Dragon chinezesc:

  • baie
  • dulap
  • locuri de depozitare
  • mai sus de nivelul ochilor voștri
  • cu fața la perete sau într-un colț
  • perla din ghearele dragonului nu trebuie să fie îndreptată spre fereastră sau ușă
  • imaginile Dragon nu trebuie să fie pe podea, chiar dacă este reprezentat pe un covor

Numărul maxim recomandat de dragoni în întreaga casă este de cinci. De asemenea, nici gruparea a trei dragoni în aceeași zonă nu este benefică!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit