Nativii LEU născuți în anul Mistrețului: marii gurmanzi ai horoscopului

25.IULIE.2019
Nativii LEU născuți în anul Mistrețului: marii gurmanzi ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:google.com

Dornici de distracție și cu un umor contagios, nativii Leu-Mistreț mereu exagerează. Luxul nu este ceva în plus, ci o nevoie. Combinația Leu-Mistreț se referă la cei

care sunt născuți în perioada 23 Iulie-22 August, respectiv cei din zodia Leu, dar născuți și în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: Onestitate, voluptate, galanterie, sinceritate, loialitate, protecție, putere, nobilitate

Caracteristici negative: ezitare, capriciu, materialism, credulitate, imoralitate, gurmandism

Personalitate Leu-Mistreț

Chiar dacă la prima vedere nativii din combinația Leu-Mistreț par să aibă mereu dorință de distracție și un umor contagios, pot aduce întotdeauna cel puțin un zâmbet celor pe care îi întâlnesc.

Loading...

Au tendința să exagereze totul, cel mai mult le satisface simțurile mâncarea bună...dar și amorul. Iar de la amor pasional, pot trece cu mare ușurință la filantropie. Spontaneitatea lor este proverbială, de aceea se descurcă ușor în orice circumstanțe.

Sentimental Leu-Mistreț

Gurmanzi din fire, acestor nativi le place mult să stea acasă, în special în zona de dining. Pentru ei acest lucru este echivalentul unui cămin clădit pe o fundație fermă și sigură. Le place să-și petreacă timpul cu cei pe care îi iubesc și vor să le fie bine.

Totul la această combinație este precum un cadou împachetat în umor și distracție. Cu toate acestea, sunt destul de generoși și dispuși să împartă ceea ce au cu toată lumea. Aici ar mai trebui subliniat faptul că cei din combinația Leu-Mistreț pun mare preț pe credință și loialitate.

De la zodia Leu au împrumutat plăcerea de a primi atenție, care uneori are conotații amoroase. Însă Mistrețul vine să echilibreze un pic această tendință, dacă nu chiar complet, deoarece el este mereu în căutarea fidelității și pune accentul pe respectul reciproc.

Relații cu cei din Horoscop

Nativii Leu-Mistreț ar trebui să evite relațiile cu cei din zodia Șarpe, Berbec, Taur, Scorpion și Vărsător. Poate că cea mai bună alegere ar fi combinarea cu cei din zodiile chinezești Capră, Iepure, Tigru și cu zodiile europene Gemeni, Balanță, Săgetător, Capricorn.

Bani Leu-Mistreț

Luxul nu este ceva în plus, ci o nevoie în cazul nativilor Leu-Mistreț. Ei simt nevoia să strălucească, să fie faimoși și, mai presus de toate, să se înconjoare de lucruri scumpe. Acești nativi se luptă pentru a atinge perfecțiunea, iar când nu o găsesc, au tendința să se învinuiască.

Au convingerea că niciodată nu au realizat atât de mult pe cât puteau, dar din fericire, umorul îi ajută să treacă și de provocările vieții profesionale.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 LEU horoscop BANI: 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.