Transport gratuit peste 199 lei

Nativii LEU născuți în anul Mistrețului: marii gurmanzi ai horoscopului

Nativii LEU născuți în anul Mistrețului: marii gurmanzi ai horoscopului

Dornici de distracție și cu un umor contagios, nativii Leu-Mistreț mereu exagerează. Luxul nu este ceva în plus, ci o nevoie. Combinația Leu-Mistreț se referă la cei

care sunt născuți în perioada 23 Iulie-22 August, respectiv cei din zodia Leu, dar născuți și în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: Onestitate, voluptate, galanterie, sinceritate, loialitate, protecție, putere, nobilitate

Caracteristici negative: ezitare, capriciu, materialism, credulitate, imoralitate, gurmandism

Personalitate Leu-Mistreț

Chiar dacă la prima vedere nativii din combinația Leu-Mistreț par să aibă mereu dorință de distracție și un umor contagios, pot aduce întotdeauna cel puțin un zâmbet celor pe care îi întâlnesc.

Au tendința să exagereze totul, cel mai mult le satisface simțurile mâncarea bună...dar și amorul. Iar de la amor pasional, pot trece cu mare ușurință la filantropie. Spontaneitatea lor este proverbială, de aceea se descurcă ușor în orice circumstanțe.

Sentimental Leu-Mistreț

Gurmanzi din fire, acestor nativi le place mult să stea acasă, în special în zona de dining. Pentru ei acest lucru este echivalentul unui cămin clădit pe o fundație fermă și sigură. Le place să-și petreacă timpul cu cei pe care îi iubesc și vor să le fie bine.

Totul la această combinație este precum un cadou împachetat în umor și distracție. Cu toate acestea, sunt destul de generoși și dispuși să împartă ceea ce au cu toată lumea. Aici ar mai trebui subliniat faptul că cei din combinația Leu-Mistreț pun mare preț pe credință și loialitate.

De la zodia Leu au împrumutat plăcerea de a primi atenție, care uneori are conotații amoroase. Însă Mistrețul vine să echilibreze un pic această tendință, dacă nu chiar complet, deoarece el este mereu în căutarea fidelității și pune accentul pe respectul reciproc.

Relații cu cei din Horoscop

Nativii Leu-Mistreț ar trebui să evite relațiile cu cei din zodia Șarpe, Berbec, Taur, Scorpion și Vărsător. Poate că cea mai bună alegere ar fi combinarea cu cei din zodiile chinezești Capră, Iepure, Tigru și cu zodiile europene Gemeni, Balanță, Săgetător, Capricorn.

Bani Leu-Mistreț

Luxul nu este ceva în plus, ci o nevoie în cazul nativilor Leu-Mistreț. Ei simt nevoia să strălucească, să fie faimoși și, mai presus de toate, să se înconjoare de lucruri scumpe. Acești nativi se luptă pentru a atinge perfecțiunea, iar când nu o găsesc, au tendința să se învinuiască.

Au convingerea că niciodată nu au realizat atât de mult pe cât puteau, dar din fericire, umorul îi ajută să treacă și de provocările vieții profesionale.

Sursa articol: Mantack Chia

Viziteaza magazinul online