Săgetător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Săgetător în zodiacul chinezesc

15.FEBRUARIE.2017
Săgetător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Săgetător în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Săgetător? Zodiacul chinezesc te definește drept tipul afaceristului. Particularități în afaceri și carieră. Fiecare zodie europeană are

corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Săgetător după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Săgetător.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Săgetător în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Loading...

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Săgetător este:

  • Mistreț, dacă te-ai născut între 22 noiembrie – 6 decembrie
  • Șobolan, dacă te-ai născut între 7 – 21 decembrie

Săgetător – Mistreț (22 noiembrie – 6 decembrie)

Tipul afaceristului care își bazează mișcările pe rigoare și disciplină, îi place să dețină puterea, competițiile fiindu-i pe plac. De obicei afacerile pe care le face sunt inovatoare, dar și cu risc. Are o intuiție soră cu norocul, careîl scoate din situații stresante sau periculoase. Mereu îi vin idei de afaceri, dar de cele mai multe ori îi este lene să le pună în practică. Preferă domeniile oculte sau mai puțin acceptate de societate. Nu îi este frică să fie deschizător de drumuri, are răbdarea necesară să-i înveți și pe cei din jur.

Săgetător – Șobolan (7 – 21 decembrie)

Acest nativ se mândrește în afaceri și are cu ce întrucât, instinctiv, știe foarte bine când și în ce să investească. Nu cheltuie bani pe lucruri inutile. Avansează în afaceri și carieră folosind și unele minciuni îmbrăcate frumos, uneori ajunge inclusiv el să le creadă. Acest lucru ar putea fi interpretat ca o manevră de sporire a încrederii în sine. Îi place să se audă vorbind, doar că din când în când își permite să-i vorbească pe alții. Știe cum să manipuleze colegii, angajații și partenerii de afaceri. Dacă este în postura de angajat, are talentul deosebit de a pasa pisica în curtea vecinului. Cunoaște bine arta persuasiunii și, de regulă, ajunge să fie remarcat prin ceea ce face.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Săgetător este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Săgetător după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Săgetător poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
17877
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.