Cum te iubește un bărbat în funcție de zodie, ca să știi cum te implici

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: memes.com

Prin vorbe, fapte sau cadouri? Cum își exprimă sentimentele fiecare bărbat, în funcție de zodie

În funcție de semnul zodiacal, fiecare persoană are un anumit limbaj al iubirii.

 

DE INTERES: Personalitate, dragoste, bani și sănătate pentru femeia, bărbatul și copilul din fiecare zodie

Fiecare femeie își dorește să fie iubită, să audă vorbe frumoase rostite de către partener. Deseori însă, partenerul de viață nu are același limbaj al iubirii care te definește, iar cuvintele nu reprezintă pentru el modul de a-ți arăta că te iubește.

Pentru unii bărbați comunicarea nu este punctul forte, de aceea este util și esențial pentru o relație armonioasă să cunoști cum iubește un bărbat în funcție de zodia sa:

BERBEC

Din punct de vedere sentimental, bărbatul Berbec este înflăcărat, romantic, impulsiv, acționând mereu așa cum îi dictează inima. Plin de imaginație, acesta va fi capabil să-ți ofere, când te aștepți mai puțin, surprize de neuitat.

TAUR

Cea mai mare dovadă de dragoste a unui bărbat Taur? Loialitatea sa. În plus, îndeplinirea dorințelor tale, protecția și sprijinul necondiționat reprezintă, de asemenea, felul său sincer de a-și exprima sentimentele.

GEMENI

Vorbește mult, dar transmite puține. Prin vorbăria multă încearcă să te amețească, astfel încât tu să nu mai înțelegi care sunt, de fapt, sentimentele lui. Când va avea sentimentul de siguranță, își va scoate la iveală latura emoțională.

RAC

Dur la exterior, bărbatul Rac se aruncă de fapt în brațele romantismului și se sacrifică de dragul persoanei iubite. Emotiv și cu inimă mare, chiar dacă nu-și exprimă dragostea, poți fi convinsă că de mult are planuri pentru voi doi.

LEU

Atras de libertate, nativul Leu se sacrifică însă de dragul iubirii și petrece mult timp cu persoana iubită. Timpul în doi, răsfățul pe care ți-l oferă și micile surprize sunt modul bărbatului Leu de a-și exprima iubirea necondiționată.

FECIOARĂ

Bărbatul Fecioară își exprimă mai greu sentimentele, vorbește puțin și la subiect. Stabilitatea, loialitatea și devotamentul sunt dovezile sale sincere de iubire, mai ales că își alege cu dificultate o parteneră.

BALANȚĂ

Sensibilă și emotiv în interior, dar la exterior rece ca gheața. Îi place să iubească, de aceea se va folosi de romantism pentru a face relația cât mai armonioasă. Planurile pentru voi doi reprezintă cea mai mare dovadă de iubire.

SCORPION

Greu de citit și, prin urmare, imposibil de controlat, bărbatul Scorpion nu dă explicații despre sentimentele sale. Când se îndrăgostește o protejează pe persoana iubită, trăiește cu pasiune orice detaliu și își dorește compania sa.

SĂGETĂTOR

Când se îndrăgostește, lasă totul deoparte și se dedică relației. Foarte sentimental în adâncul sufletului său, nu se dă însă în vânt după cuvinte romantice, dar va face tot ce poate ca partenera să se simtă apreciată și iubită.

CAPRICORN

Chiar dacă se atașează greu, bărbatul Capricorn este înzestrat cu o sensibilitate aparte, iar atunci când te va alege ca parteneră, o va face definitiv și fără rezervă. Ți se va mărturisi întru totul doar când va fi sigur că tu ești aleasa lui.

VĂRSĂTOR

Bărbatul Vărsător uimește prin capacitatea sa de a iubi. Totuși, iubirea sa depășește limitele individuale și se manifestă față de mase mari de persoane. Doar când le va vorbi prietenilor despre tine vei putea ști că te iubește.

PEȘTI

Bărbatul Pești își dorește o relație inundată de mister. Chiar dacă este greu de înțeles, din cauza stilului de gândire foarte profund, complex, matur, acesta îți va arăta ce simte numai atunci când va dori cu adevărat să-l cunoști.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,55  22
VOTURI
26395
4.55
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Calendar lunar
9 VOTURI
1500 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.