#reclama0#

Descoperă cele mai puternice remedii Feng Shui pentru sănătate în 2019

#reclama10#
22.MARTIE.2019
Descoperă cele mai puternice remedii Feng Shui pentru sănătate în 2019

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pxhere.com

Principiile Feng Shui au rolul de a activa energia pozitivă prin utilizarea culorilor, obiectelor și orientării punctelor cardinale, pentru a putea avea o bună
#reclama1#

sănătate fizică și mentală. În 2019, Steaua 2, cea a bolilor și dezastrelor, se află în colțul de N-E. Poate cauza probleme de sănătate persoanelor care au dormitorul sau biroul situat în partea de Vest a clădirii. O atenție sporită trebuie să aibă femeile însărcinate și cele în vârstă. Atenție la dietă, pentru că există o tendință de îngrășare, dar și spre afecțiuni gastrice, intestinale și pancreatice.

Pentru a diminua aceste riscuri, ar fi bine să optăm pentru unele remedii Feng Shui.

1. Wu Lou auriu, simbol al longevității, sănătății și prosperității, trebuie așezat în zona de Nord-Est.

#reclama7#

De asemenea, se poate plasa în dormitor, indiferent de punctul cardinal, pe noptieră sau la capătul patului. Un alt mod de a beneficia de influența sa benefică este să purtăm o amuletă Wu Lou în geantă sau în buzunar, pentru a beneficia chiar de mai multă protecţie.

2. Buddha fericit din aventurin verde este o statuetă folosită ca remediu împotriva bolilor.

Pe de o parte, reprezentarea lui Buddha va absorbi toate energiile negative ce ne înconjoară. Pe de altă parte, aventurinul verde este cunoscut pentru proprietățile sale de calmare a anxietății și a emoțiilor extreme, dar și ca remediu în afecțiunile cardiace și cele ale plămânilor.

#reclama3#

Împreună, cele două simboluri aduc pe lângă sănătate, multă bucurie în inima celui care are o astfel de statuetă, oportunități de călătorie și noroc în dragoste.

3. Bambusul simbolizează longevitatea, datorită rezistenței sale și a faptului că rămâne verde pe tot parcursul anului.

Atât bambusul ondulat (care simbolizează longevitatea și prosperitatea), cât și cel drept (simbolizează o viață fără boală) sunt soiuri asociate cu sănătatea. Acesta ar trebui așezat în colțul de Vest al casei.

Toate aceste simbolul sunt extrem de benefice sănătății în Anul Mistrețului de Pământ, dar și în orice altă perioadă a vieții.

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.