Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Secretul feng shui pentru un business de succes

Secretul feng shui pentru un business de succes

Un business profitabil, cu rezultate pozitive, se poate baza pe un secret feng shui care și-a dovedit eficiența. Mulţi dintre cei mai bogaţi oameni din lume,

fie ei oameni de afaceri, vedete sau politicieni, apelează la știința feng shui pentru a face bani. Ei au decis să nu-şi lase averile impresionante la voia întâmplării și folosesc tehnici feng shui pentru a beneficia de energia prosperității. Fiecare dintre noi vrem să ne îmbunătățim calitatea vieții și să avem parte de bunăstare. Pentru aceasta există direcția de succes.

Direcția de succes este direcția spre care ne orientăm, spre care privim și o activăm, care aduce energia prosperității, a planurilor realizate.

Direcția de succes a fiecărui individ se află din numărul KUA, un calcul matematic ce folosește data nașterii. Prin numărul KUA aflăm direcțiile favorabile ce aduc energie pozitivă și când vine vorba de înmulțirea de bani în afaceri, alegem direcția de succes.

Direcția de succes funcționează indiferent de profilul businessului și merită să fie folosită de toți afaceriștii care vor să aibă succes rapid. Pentru rezultate profitabile este bine să ne orientăm biroul și privirea în timpul lucrului spre direcția de succes.

Dacă din motive de design nu putem orienta biroul spre direcția de succes, putem opta pentru direcția de dezvoltare personală. Aceasta ne dă idei inovative, ne aduce progres și ne susține să ajungem antreprenori de succes. Desigur, acesta nu este singurul secret feng shui pentru a atrage bani.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit