Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Broasca care atrage banii – semnificații și așezare

Broasca care atrage banii – semnificații și așezare

O vedem în casele cunoscuților sau chiar ne iese în cale in magazine, broasca norocoasă devine unul dintre simbolurile Feng Shui omniprezente în viețile oamenilor.

Chan Chu este cel mai cunoscut simbol Feng Shui al prosperității.

Apare în multe legende chinezești în care este scoasă în evidență lăcomia pentru bani, respectiv monede de aur, și pentru simbolurile puternice Feng  Shui, precum Piersica Nemuririi pentru bunastare si longevitate, pe care ar fi furat-o.

De aici se trag reprezentarile Broaștei pe mormane de monede .

Broasca Banilor în Feng Shui semnifică prosperitatea, bunăstarea materială, un magnet de atragere a averii, norocului și simbol protector de șanse bune.

Decorațiune Feng Shui pentru casă, gradini și afaceri

Este un obiect apreciat pentru ineditul prelucrării, fiind realizat din rășină sintetică de culoare aurie, dar mai ales pentru beneficiile pe care le aduce odată ce este adusă în casă și poziționată conform „pretențiilor”.

Așezată pe monede sau având la spatel un șirag de monede nu trebuie să  îi lipsească moneda cu ideograme chinezești pe care trebuie să o țină în gură.

Puterea simbolului este intensificată și de pepite, care sunt folosite impreună cu monedele, având rol de atragere a bunăstării și a sporului în casă sau afacere.

Pe spatele Broaștei sunt reprezentate 7 puncte care semnifică cele 7 stele din Bagua, fundamentul științei Feng Shui.

Amplasare Broască Norocoasă

Statueta cu Broasca Banilor este indicat să fie așezată în interiorul casei cu fața către interior pe diagonală cu ușa de la intrare, simbolizând că banii sosesc în casă.

Este bine să așezăm mai multe Broaște Norocoase în casă, până la 9. De exemplu pentru a spori efectul abundenței și bunăstării este de bun augur să fie plasată o a doua broască cu fața către exterior pentru a aduna banii din afară.

De altfel, este bine să fie localizată și în sectorul de sud-est al locului de muncă ori în sufragerie, în „regiunea averii" conform învățăturilor Bagua din Feng Shui, pentru sporirea norocului financiar și atragerea de câștiguri financiare membrilor familiei.

Câștigul brusc poate fi una dintre „magiile” pe care le poate face dacă este pusă în colțul „Sheng Chi” (Kua din Feng Shui) şi în zonele din casă în care se află a opta şi a noua stea norocoasă a ta.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit