Transport gratuit peste 199 lei

De ce se spune că nu este bine să ții geanta pe jos

De ce se spune că nu este bine să ții geanta pe jos

Uneori, nu ai unde să pui geanta și o așezi pe podea. În Feng Shui, pierzi bani dacă ții geanta pe jos. O geantă frumoasă este accesoriul care o

însoțește pe femeie, oriunde merge, de la serviciu și până la petreceri. Nu există sezon fără genți la reducere, iar acesta este încă un motiv pentru a-ți îmbogăți colecția de accesorii pentru ținutele office, casual sau elegante. Deși ai crede că locul unde ții geanta este neimportant, s-ar putea să te înșeli. Chiar dacă nu ai unde să o așezi, află că nu este indicat să o arunci la întâmplare, pe jos.

DE INTERES: Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru prosperitate

Geanta este un accesoriu care a captat atât atenția specialiștilor de feng shui, care spun că geanta este o a doua casă a banilor, după portofel. Banii au o energie uneori asemănătoare cu cea a femeii, un pic capricioasă.

De ce nu este bine să lăsăm geanta pe podea?

În feng shui se consideră că este lipsă de respect pentru bani să pui geanta pe jos și această afirmație are o explicație științifică: podeaua reprezintă elementul pământ, iar banii sunt elementul apă. În teoria celor 5 elemente din feng shui, pământul distruge apa, așadar, geanta pusă pe podea, împidică banii să circule.

Deoarece ne place să avem banii pe care ni-i dorim din abundență, ar fi de preferat să așezăm geanta pe o masă, pe un scaun, pe un suport și sub nicio formă, pe jos.

geanta feng shui zodiacool

În plus, geanta lăsată pe jos ar putea fi lovită de picioarele celor care trec, lucru care simbolizează că banii sunt, vorba românului, "aruncați pe apa Sâmbetei".

În plus, să nu uităm și de factorul de igienă… pe jos sunt bacterii… așa este?

Întotdeauna femeile vor fi preocupate de bani şi de bogăţie, care, să recunoaștem, creează o stare de bine. De aceea, se merită să îți faci un nou obicei, de a nu pune geanta pe jos, indiferent de situație.

sursa foto: shutterstock.com

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online