De ce se spune că nu este bine să ții geanta pe jos

26.IULIE.2017
De ce se spune că nu este bine să ții geanta pe jos

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Uneori, nu ai unde să pui geanta și o așezi pe podea. În Feng Shui, pierzi bani dacă ții geanta pe jos. O geantă frumoasă este accesoriul care o

însoțește pe femeie, oriunde merge, de la serviciu și până la petreceri. Nu există sezon fără genți la reducere, iar acesta este încă un motiv pentru a-ți îmbogăți colecția de accesorii pentru ținutele office, casual sau elegante. Deși ai crede că locul unde ții geanta este neimportant, s-ar putea să te înșeli. Chiar dacă nu ai unde să o așezi, află că nu este indicat să o arunci la întâmplare, pe jos.

DE INTERES: Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru prosperitate

Geanta este un accesoriu care a captat atât atenția specialiștilor de feng shui, care spun că geanta este o a doua casă a banilor, după portofel. Banii au o energie uneori asemănătoare cu cea a femeii, un pic capricioasă.

Loading...

De ce nu este bine să lăsăm geanta pe podea?

În feng shui se consideră că este lipsă de respect pentru bani să pui geanta pe jos și această afirmație are o explicație științifică: podeaua reprezintă elementul pământ, iar banii sunt elementul apă. În teoria celor 5 elemente din feng shui, pământul distruge apa, așadar, geanta pusă pe podea, împidică banii să circule.

Deoarece ne place să avem banii pe care ni-i dorim din abundență, ar fi de preferat să așezăm geanta pe o masă, pe un scaun, pe un suport și sub nicio formă, pe jos.

geanta feng shui zodiacool

În plus, geanta lăsată pe jos ar putea fi lovită de picioarele celor care trec, lucru care simbolizează că banii sunt, vorba românului, "aruncați pe apa Sâmbetei".

În plus, să nu uităm și de factorul de igienă… pe jos sunt bacterii… așa este?

Întotdeauna femeile vor fi preocupate de bani şi de bogăţie, care, să recunoaștem, creează o stare de bine. De aceea, se merită să îți faci un nou obicei, de a nu pune geanta pe jos, indiferent de situație.

sursa foto: shutterstock.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din
Horoscop Scorpion 2020: anul 2020 începe pentru acești nativi cu o serie întreagă de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.