Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru sănătate și prosperitate

Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru sănătate și prosperitate

Vasul Prosperității este un activator Feng Shui pentru atragerea abundenței. Maeștii Feng Shui susțin că bogăția materială poate fi ușor atrasă folosind

metodele și obiectele feng shui. Vasul prosperității este realizat prin metode feng shui și tehnici tibetane, fiind folosit cu succes de marii oameni de afaceri din Orient și devenind foarte popular în toată lumea. Vasul Prosperității conține toate ingredientele necesare pentru creșterea veniturilor și bucuriei de a trăi, ajută și pentru protecție împotriva furturilor și ghinioanelor.

DE INTERES: 8 Superstiții legate de dormitor ce distrug căsătoria

Acesta are rolul de a activa energiile pozitive, astfel încât cel care îl achiziționează să aibă o viață plină de armonie și prosperitate, într-o stare excelentă de sănătate.

Best seller

Folosit acasă, plasat în dormitor, în living sau în dulapul de bucătărie, poate aduce rezultate prospere persoanelor care știu să îl folosesască. Vasul Prosperității nu poate fi conceput de un începător sau un necunoscător în feng shui, activarea lui fiind rezervată maeștrilor feng shui și inițiarilor în domeniu, care dețin secretele din spatele activării acestuia.

Maestrul ZODIACOOL Feng Shui din România este inițiat în arta realizării vasului, datorită participării la cursul Master Practitioner, împreună cu 32 de persoane din alte țări din lume, curs susținut de Grand Master Lillian Too.

Îți recomandăm

Poziționat și activat după principiile feng shui, Vasul Prosperității îți aduce mai mulți bani, te ajută să atragi oameni de ajutor și oportunități în carieră. Vasul nu este obiect magic, dar este un activator al dorințelor. Acesta poate fi și un cadou inedit, care poate fi dăruit unei persoane dragi.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online