Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru sănătate și prosperitate

21.NOIEMBRIE.2017
Vasul prosperității Feng Shui, un activator pentru sănătate și prosperitate

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Vasul Prosperității este un activator Feng Shui pentru atragerea abundenței. Maeștii Feng Shui susțin că bogăția materială poate fi ușor atrasă folosind

metodele și obiectele feng shui. Vasul prosperității este realizat prin metode feng shui și tehnici tibetane, fiind folosit cu succes de marii oameni de afaceri din Orient și devenind foarte popular în toată lumea. Vasul Prosperității conține toate ingredientele necesare pentru creșterea veniturilor și bucuriei de a trăi, ajută și pentru protecție împotriva furturilor și ghinioanelor.

DE INTERES: 8 Superstiții legate de dormitor ce distrug căsătoria

Acesta are rolul de a activa energiile pozitive, astfel încât cel care îl achiziționează să aibă o viață plină de armonie și prosperitate, într-o stare excelentă de sănătate.

Loading...

Folosit acasă, plasat în dormitor, în living sau în dulapul de bucătărie, poate aduce rezultate prospere persoanelor care știu să îl folosesască. Vasul Prosperității nu poate fi conceput de un începător sau un necunoscător în feng shui, activarea lui fiind rezervată maeștrilor feng shui și inițiarilor în domeniu, care dețin secretele din spatele activării acestuia.

Maestrul ZODIACOOL Feng Shui din România este inițiat în arta realizării vasului, datorită participării la cursul Master Practitioner, împreună cu 32 de persoane din alte țări din lume, curs susținut de Grand Master Lillian Too.

Poziționat și activat după principiile feng shui, Vasul Prosperității îți aduce mai mulți bani, te ajută să atragi oameni de ajutor și oportunități în carieră. Vasul nu este obiect magic, dar este un activator al dorințelor. Acesta poate fi și un cadou inedit, care poate fi dăruit unei persoane dragi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.