De ce e bine să ai Câini Fu în casă?

10.OCTOMBRIE.2018
De ce e bine să ai Câini Fu în casă?
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pinterest.com
Fiecare detaliu al acestei perechi de statuete este foarte important și are o simbolistică aparte. Cele două statuete ce reprezintă Câinii Fu Feng Shui sunt

decorațiuni Feng shui, un remediu clasic de protecție. Fu, de altfel vine la corespondentul chinezesc pentru Buddha. În mod tradițional, erau plasați în fața palatelor imperiale, a templelor și a birourilor guvernamentale. De asemenea, simbolizează bogăția familiei și statutul ei social, motiv pentru care au fost plasați ca gardieni în fața caselor persoanelor foarte bogate.

Cum se poziționează Câinii Fu?

Fiecare detaliu al acestei perechi de statuete este foarte important și are o simbilistică aparte. Câinele Fu de sex masculin ține un glob sub laba dreaptă, ceea ce înseamnă controlul asupra domeniului său, protejarea casei în care se află, autoritatea, perfecțiunea. Câinele feminin Fu ține un pui sub laba stângă, simbol al instinctului matern, fertilității și loialității. Se folosesc doar împreună, fără a-i separa în camere diferite cu scopul de a proteja locuința și persoanele ce locuiesc acolo, de a aduce prosperitate și fericire conjugală. De asemenea, este indicat ca femela să stea în partea stângă a masculului.

Loading...

Pentru protecție, cuplul de statuete trebuie amplasat de o parte și de alta a ușii de intrare în casă sau birou (masculul în dreapta, iar femela în stânga, privind dinspre exteriorul spre interiorul locuinței/biroului). În anul 2018 este bine să se așeze în colțul Nord, Nord-Vest sau Nord-Est al casei sau biroului, pentru a contracara energia celor 3 ucideri (pierderi de relații, sănătate și bani).

Pot fi puși în casă, la birou, dar și în grădină. Câinii Fu Feng Shui vin în diverse forme, reprezentări, materiale și dimensiuni.

Atenție! Este foarte important să schimbați statueta în cazul în care se deteriorează!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
1199
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.