Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

De ce e bine să ai Câini Fu în casă?

De ce e bine să ai Câini Fu în casă?

Fiecare detaliu al acestei perechi de statuete este foarte important și are o simbolistică aparte. Cele două statuete ce reprezintă Câinii Fu Feng Shui sunt

decorațiuni Feng shui, un remediu clasic de protecție. Fu, de altfel vine la corespondentul chinezesc pentru Buddha. În mod tradițional, erau plasați în fața palatelor imperiale, a templelor și a birourilor guvernamentale. De asemenea, simbolizează bogăția familiei și statutul ei social, motiv pentru care au fost plasați ca gardieni în fața caselor persoanelor foarte bogate.

Cum se poziționează Câinii Fu?

Fiecare detaliu al acestei perechi de statuete este foarte important și are o simbilistică aparte. Câinele Fu de gen masculin ține un glob sub laba dreaptă, ceea ce înseamnă controlul asupra domeniului său, protejarea casei în care se află, autoritatea, perfecțiunea. Câinele feminin Fu ține un pui sub laba stângă, simbol al instinctului matern, fertilității și loialității. Se folosesc doar împreună, fără a-i separa în camere diferite cu scopul de a proteja locuința și persoanele ce locuiesc acolo, de a aduce prosperitate și fericire conjugală. De asemenea, este indicat ca femela să stea în partea stângă a masculului.

Pentru protecție, cuplul de statuete trebuie amplasat de o parte și de alta a ușii de intrare în casă sau birou (masculul în dreapta, iar femela în stânga, privind dinspre exteriorul spre interiorul locuinței/biroului). În anul 2018 este bine să se așeze în colțul Nord, Nord-Vest sau Nord-Est al casei sau biroului, pentru a contracara energia celor 3 ucideri (pierderi de relații, sănătate și bani).

Pot fi puși în casă, la birou, dar și în grădină. Câinii Fu Feng Shui vin în diverse forme, reprezentări, materiale și dimensiuni.

Atenție! Este foarte important să schimbați statueta în cazul în care se deteriorează!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit