Calendar Iulie 2019. Zile pline de neprevăzut

04.IULIE.2019
Calendar Iulie 2019. Zile pline de neprevăzut

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Lacrimi amare, schimbări dezastruase, dezamăgiri. Descoperă ce trebuie să faci pentru a te ține departe de ghinion. Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele sau

treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor. De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

În zilele cu ghinion din calendar suntem influențați de energie negativă, care este la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Loading...

Zilele rele din perioada 7 Iulie – 7 August 2019

15, 27 Iulie

În aceste zile toate proiectele se vor desfășura cu viteza melcului. Sunt posibile reușite, însă pentru a se atinge succesul pe plan profesional va fi necesar să depunem un efort supraomenesc. Acum fiecare dintre noi va ști dacă se va merita să-și consume toată energia în aceste zile în care practic se va bate pasul pe loc, sau dacă este mai înțelept să amânăm demersurile importante pe altă zi.

Va fi mult mai ușor să ne concentrăm atenția pe lucruri de rutină, să acționăm după un plan prestabilit, să urmăm regulile stricte, chiar dacă nu ne va fi pe plac, însă în acest fel vom reduce riscul de eșec.

Totul va fi pus sub semnul hazardului pe plan emoțional, unde sunt posibile certuri care s-ar putea să doară. Prin urmare, sunt de evitat discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, pentru a se evita suferința. 

(Ciocnire și Pedeapsă Capră – Bivol)

14, 26 Iulie și 7 August

Lacrimi amare se vor vărsa în aceste zile în care se manifestă o energie negativă ce poate să aibă un impact major asupra planului emoțional, psihic. O stare apăsătoare de indiferență și comoditate vom observa că ne afectează puterea de concentrare la locul de muncă. Este posibil să facem greșeli care vor fi sancționate la salariu. Din fericire, această stare este temporară, ne vom recăpăta cheful de muncă în zilele următoare.

Cel mai bine ar fi să nu ne facem planuri mărețe în aceste zile, poate că alegerea cea mai înțeleaptă ar fi să ne rezervăm tip suficient pentru odihnă, sau de ce nu,  am putea să ne luăm o zi de concediu. Sunt de evitat întâlnirile cu prietenii, inițierea unor planuri noi, deoarece astrele nu sunt favorabile unor astfel de demersuri.

(Rănire Capră – Șobolan)

12, 24 Iulie și 5 August

Vorbim acum despre câteva zile în care este posibil să ne simțim complexați. La muncă nu este exclus să ni se impună reguli stricte, ceea ce ne va face să ne simțim limitați. Totuși, nu trebuie să dramatizăm, în zilele următoare vom vedea că totuși schimbările impuse sunt pozitive pe termen lung.

În dragoste vom fi martori la discuții serioase cu partenerul de viață, cel mai probabil că acestea vor avea ca temă asumarea unor noi responsabilități, lucru care ne poate crea frustrare, sentimentul că suntem captivi în propria viață.

Totuși, am putea spune că orice compromis pe care îl vom face va fi prețul plătit pentru a depăși o situație de criză în relația de cuplu.

(Distrugere și Pedeapsă Capră – Câine)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020: Vărsător sănătate: pentru nativii din zodia Vărsător, guvernați de planetele
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.