Calendar Iulie 2019. Zile pline de neprevăzut

04.IULIE.2019
Calendar Iulie 2019. Zile pline de neprevăzut

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:unsplash.com

Lacrimi amare, schimbări dezastruase, dezamăgiri. Descoperă ce trebuie să faci pentru a te ține departe de ghinion. Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele sau

treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor. De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

În zilele cu ghinion din calendar suntem influențați de energie negativă, care este la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Zilele rele din perioada 7 Iulie – 7 August 2019

15, 27 Iulie

În aceste zile toate proiectele se vor desfășura cu viteza melcului. Sunt posibile reușite, însă pentru a se atinge succesul pe plan profesional va fi necesar să depunem un efort supraomenesc. Acum fiecare dintre noi va ști dacă se va merita să-și consume toată energia în aceste zile în care practic se va bate pasul pe loc, sau dacă este mai înțelept să amânăm demersurile importante pe altă zi.

Va fi mult mai ușor să ne concentrăm atenția pe lucruri de rutină, să acționăm după un plan prestabilit, să urmăm regulile stricte, chiar dacă nu ne va fi pe plac, însă în acest fel vom reduce riscul de eșec.

Totul va fi pus sub semnul hazardului pe plan emoțional, unde sunt posibile certuri care s-ar putea să doară. Prin urmare, sunt de evitat discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, pentru a se evita suferința.

(Ciocnire și Pedeapsă Capră – Bivol)

14, 26 Iulie și 7 August

Lacrimi amare se vor vărsa în aceste zile în care se manifestă o energie negativă ce poate să aibă un impact major asupra planului emoțional, psihic. O stare apăsătoare de indiferență și comoditate vom observa că ne afectează puterea de concentrare la locul de muncă. Este posibil să facem greșeli care vor fi sancționate la salariu. Din fericire, această stare este temporară, ne vom recăpăta cheful de muncă în zilele următoare.

Cel mai bine ar fi să nu ne facem planuri mărețe în aceste zile, poate că alegerea cea mai înțeleaptă ar fi să ne rezervăm tip suficient pentru odihnă, sau de ce nu, am putea să ne luăm o zi de concediu. Sunt de evitat întâlnirile cu prietenii, inițierea unor planuri noi, deoarece astrele nu sunt favorabile unor astfel de demersuri.

(Rănire Capră – Șobolan)

12, 24 Iulie și 5 August

Vorbim acum despre câteva zile în care este posibil să ne simțim complexați. La muncă nu este exclus să ni se impună reguli stricte, ceea ce ne va face să ne simțim limitați. Totuși, nu trebuie să dramatizăm, în zilele următoare vom vedea că totuși schimbările impuse sunt pozitive pe termen lung.

În dragoste vom fi martori la discuții serioase cu partenerul de viață, cel mai probabil că acestea vor avea ca temă asumarea unor noi responsabilități, lucru care ne poate crea frustrare, sentimentul că suntem captivi în propria viață.

Totuși, am putea spune că orice compromis pe care îl vom face va fi prețul plătit pentru a depăși o situație de criză în relația de cuplu.

(Distrugere și Pedeapsă Capră – Câine)

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.