Astrograma relațională determină gradul de înțelegere între doi parteneri

17.IANUARIE.2018
Astrograma relațională determină gradul de înțelegere între doi parteneri

Categorie: Astrologie Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:futuresobright.com

În mod tradițional, există compatibilitate între doi parteneri atunci când există aspecte armonioase în sinăstrie. Astrogramă relațională este

interpretată personalizat de către astrolog.

DE INTERES: Diferența între SUFLETE PERECHE și suflete gemene sau complementare

Din interpretarea astrogramei, astrologul dezvăluie dacă împărtășim aceleași idealuri cu ale partenerului, dacă este legătură Karmică, dacă relația este de durată, dacă relația are rolul de a ne ajuta să evoluăm, dacă vom avea copii, unde ar putea interveni probleme pe parcurs.

Iată un extras dintr-o astrogramă relațională:

Relația este Karmică, ați observat-o încă de la început, parcă îl cunoșteați de undeva. Nu aveți copii, deși relația este de peste 10 ani [...] Acum vă este greu, zilnic sunt certuri în casă, totodată realizați că el vă manipulează după bunul plac. Ați luat în calcul încă din iulie anul trecut posibilitatea să vă despărțiți, dar ați observat că sunt puține șanse [...] Tot ceea ce o să începeți în aprilie va aduce o separare, dar în scurt timp va apărea cineva. Luna octombrie va aduce lumină în această nouă relație și veți lua o decizie radicală. Șansele ca să întâlniți pe altcineva, care aduce acea fericire pe care o doriți, sunt mari (80-90%), în special din decembrie. [...] Atenție la bani în acest an, pot să apară pierderi neașteptate, însă veți fi avea atâta bucurie sufletească, apreciere și afecțiune încât nu va conta.

Loading...

Astrologia se manifestă prin anumite ciclicități:
- La 1 an apare prima criză în relație (Jupiter schimbă semnul, el aduce această provocare), de regulă după aceasta relația trece la o altă etapă
- La 3-4 ani partenerii devin mai mult prieteni, relația de această dată trece la alt nivel, prin naștere de prunci (Saturn schimbă semnul)
- La 7-9 ani revine în actualitate, dorința fiecărui partener de a fi liber (Nodul Nord ajunge în semnul opus momentului întâlnirii). Partenerii trebuie să comunice din ce în ce mai mult (copii).
- 12-13 ani de la momentul întâlnirii (Jupiter revine peste momentul inițial) se face un bilanț al întregii perioade petrecute împreună, de regulă acest moment este unul decisiv, fie relația evoluează mai departe în alt ciclu (Jupiter), fie se destramă.
- La 18 -19 ani se încheie ciclul Nodului Nord și, de regulă, aduce lucruri pozitive pentru următorii 18 ani.
- La 27 ani Saturn încheie ciclul de la momentul începerii relației și aduce cele mai mari satisfacții, de regulă din partea copiilor.

Evenimentele care au loc în viața unui cuplu nu se pot modifica pe parcursul vieții, însă omul, dacă le cunoaște, are puterea să decidă cât de benefice sau malefice sunt acestea pentru cuplu.

Vrei să afli cum evoluează relația de cuplu?

loading...
4112
4.43
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații:
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.