De când ne influențează mai mult ascendentul decât zodia?

De când ne influențează mai mult ascendentul decât zodia?
De ce e important să ne cunoaștem ascendentul și cât de tare ne influențează acesta viața pe toate segmentele. Cred că oricine știe exact în ce zodie a

horoscopului s-a născut. Chiar și specialii zodiacului sau cei care s-au născut în zilele care împart două zodii, despre care am mai vorbit până acum, știu de care sunt influențați mai mult. Despre ascendent este însă altă discuție!

La fel de importantă și uneori chiar mai... acesta ne transmite unele trăsături caracteristice și, în plus, ne influențează în diverse momente ale vieții mai mult decât zodia propriu-zisă, cea în care ne-am născut. Iată de ce este indicat să știm care ne este ascendentul.

Să începem cu începutul totuși. Ascendentul este acel semn al horoscopului prezent la orizontul estic în clipa în care ne naștem.

Cea mai simplă variantă este cea în care persoana s-a născut la răsăritul soarelui, deoarece atunci ascendentul se află în propria zodie a nativului. Cea mai simplă situație este și cea mai rar întâlnită! În restul cazurilor, există calcule speciale pentru a afla ascendentul, tot ce trebuie să știm fiind ora la care ne-am născut.

După ce vom afla ce zodie este ascendentul nostru și vom citi caracteristicile principale ale acesteia, vom observa cât de mult se reflectă în personalitatea noastră.

Vă spuneam mai devreme că ascendentul este cel care ne influențează în momentele de răscruce, atunci când trebuie să luăm decizii importante, radicale. În plus, acesta ne arată cum ne vom transforma odată cu trecerea timpului, în funcție de semnul pe care îl ocupă.

Astfel, în jurul vârstei de 30 ani, ascendentul își face loc tot mai mult în personalitatea noastră și în deciziile noastre, astfel încât în clipele de tensiune maximă caracteristicile sale vor fi predominante. Cunoscându-ne cât mai bine, vom atinge succesul mult mai ușor!

3817
4.91
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.