De când ne influențează mai mult ascendentul decât zodia?

1324
5.00
SHARE
Astrologie AUTOR: Andreea Inea
*
*

De ce e important să ne cunoaștem ascendentul și cât de tare ne influențează acesta viața pe toate segmentele

Cred că oricine știe exact în ce zodie a horoscopului s-a născut. Chiar și specialii zodiacului sau cei care s-au născut în zilele care împart două zodii, despre care am mai vorbit până acum, știu de care sunt influențați mai mult. Despre ascendent este însă altă discuție!

*
*

La fel de importantă și uneori chiar mai... acesta ne transmite unele trăsături caracteristice și, în plus, ne influențează în diverse momente ale vieții mai mult decât zodia propriu-zisă, cea în care ne-am născut. Iată de ce este indicat să știm care ne este ascendentul.

Să începem cu începutul totuși. Ascendentul este acel semn al horoscopului prezent la orizontul estic în clipa în care ne naștem.

Cea mai simplă variantă este cea în care persoana s-a născut la răsăritul soarelui, deoarece atunci ascendentul se află în propria zodie a nativului. Cea mai simplă situație este și cea mai rar întâlnită! În restul cazurilor, există calcule speciale pentru a afla ascendentul, tot ce trebuie să știm fiind ora la care ne-am născut.

*
*

După ce vom afla ce zodie este ascendentul nostru și vom citi caracteristicile principale ale acesteia, vom observa cât de mult se reflectă în personalitatea noastră.

Vă spuneam mai devreme că ascendentul este cel care ne influențează în momentele de răscruce, atunci când trebuie să luăm decizii importante, radicale. În plus, acesta ne arată cum ne vom transforma odată cu trecerea timpului, în funcție de semnul pe care îl ocupă.

Astfel, în jurul vârstei de 30 ani, ascendentul își face loc tot mai mult în personalitatea noastră și în deciziile noastre, astfel încât în clipele de tensiune maximă caracteristicile sale vor fi predominante. Cunoscându-ne cât mai bine, vom atinge succesul mult mai ușor!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  8
VOTURI

*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  8
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
*
*
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.