De când ne influențează mai mult ascendentul decât zodia?

16.AUGUST.2018
De când ne influențează mai mult ascendentul decât zodia?

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

De ce e important să ne cunoaștem ascendentul și cât de tare ne influențează acesta viața pe toate segmentele. Cred că oricine știe exact în ce zodie a

horoscopului s-a născut. Chiar și specialii zodiacului sau cei care s-au născut în zilele care împart două zodii, despre care am mai vorbit până acum, știu de care sunt influențați mai mult. Despre ascendent este însă altă discuție!

La fel de importantă și uneori chiar mai... acesta ne transmite unele trăsături caracteristice și, în plus, ne influențează în diverse momente ale vieții mai mult decât zodia propriu-zisă, cea în care ne-am născut. Iată de ce este indicat să știm care ne este ascendentul.

Loading...

Să începem cu începutul totuși. Ascendentul este acel semn al horoscopului prezent la orizontul estic în clipa în care ne naștem.

Cea mai simplă variantă este cea în care persoana s-a născut la răsăritul soarelui, deoarece atunci ascendentul se află în propria zodie a nativului. Cea mai simplă situație este și cea mai rar întâlnită! În restul cazurilor, există calcule speciale pentru a afla ascendentul, tot ce trebuie să știm fiind ora la care ne-am născut.

După ce vom afla ce zodie este ascendentul nostru și vom citi caracteristicile principale ale acesteia, vom observa cât de mult se reflectă în personalitatea noastră.

Vă spuneam mai devreme că ascendentul este cel care ne influențează în momentele de răscruce, atunci când trebuie să luăm decizii importante, radicale. În plus, acesta ne arată cum ne vom transforma odată cu trecerea timpului, în funcție de semnul pe care îl ocupă.

Astfel, în jurul vârstei de 30 ani, ascendentul își face loc tot mai mult în personalitatea noastră și în deciziile noastre, astfel încât în clipele de tensiune maximă caracteristicile sale vor fi predominante. Cunoscându-ne cât mai bine, vom atinge succesul mult mai ușor!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Horoscop Balanță 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Balanță!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.