Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Compatibilitatea zodiilor - Zodiile care se înțeleg perfect

Compatibilitatea zodiilor - Zodiile care se înțeleg perfect

Trebuie să fie înțeles de la început că nu există zodii care sunt total incompatibile, dar în spectrul zodiacal sunt câteva semne astrologice care au o compatibilitate mai mare,

bazată pe interese comune, vulnerabilități, dragoste. Poate unele excelează la capitolul dragoste, iar altele la capitolul financiar, dar doar împreună pot forma un tot unitar; sau poate unii sunt mai bine ancorați în realitate și au nevoie alături pe cineva cu capul în nori, care să le ofere o altă viziune asupra vieții.

Noi ne-am îndreptat atenția către trei combinații PERFECTE, care pot duce la relații solide.

Rac și Fecioară

Compatibilitate zodii

Când vine vorba de zodii cu o compatibilitate mare, Racul și Fecioara se află în topul clasamentului, pentru că ele propun o combinație foarte reușită de inteligență și pasiune. Nativii zodiei Fecioară au un spirit comunicativ foarte bun, fiind foarte practici și uneori poate prea mult cu picioarele pe pământ.

Cei guvernați de zodia Racului sunt sensibili, sentimentali, capricioși, capabili de o gelozie sănătoasă în măsura în care va pune partenerul pe un piedestal și va avea mare grijă de el. Nativii zodiei Rac sunt mai introvertiți și în general este greu de penetrat carapacea dură, dar cine poate fi mai potrivit decât o Fecioară răbdătoare, cu un simț comunicativ excelent?

Pești și Capricorn

Două zodii de o compatiblitate maximă – apă și pământ. Firea romantică a nativului din zodia Pești, alăturată profunzimii sufletești a Capricornului, vor face ca relația să fie bine sedimentată și structurată. Ce-i face să fie atât de combatibili? Dorința comună de liniște și stabilitate.

Nativul Capricorn este un materialist, își dorește un parcurs luminos în viață și alături de un nativ al zodiei Pești poate găsi toate acestea, fiindcă acesta are tandrețea și ingenuitatea care pot consolida o relație.

Balanță și Gemeni

Numerologie

Două semne de aer, două semne care se înțeleg intuitiv, cu ușurință. Două semne care vă pot surprinde cât de bine se înțeleg. Sunt apropiați prin natura „neliniștită” – amândouă zodiile sunt aventuroase, dorindu-și în mare parte aceleași lucruri.

Balanța este o fire diplomată, iubitoare, care va face orice nativ din Gemeni să se simtă confortabil alături de ea. Atât nativii din Balanță, cât și cei din Gemeni sunt firi sociabile, cu un talent mai mare la vorbit despre bani decât a-i face. O combinație bună, cu un potențial maxim de reușită!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit