Compatibilitatea zodiilor - Zodiile care se înțeleg perfect

04.IULIE.2019
Compatibilitatea zodiilor - Zodiile care se înțeleg perfect

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Trebuie să fie înțeles de la început că nu există zodii care sunt total incompatibile, dar în spectrul zodiacal sunt câteva semne astrologice care au o compatibilitate mai mare,

bazată pe interese comune, vulnerabilități, dragoste. Poate unele excelează la capitolul dragoste, iar altele la capitolul financiar, dar doar împreună pot forma un tot unitar; sau poate unii sunt mai bine ancorați în realitate și au nevoie alături pe cineva cu capul în nori, care să le ofere o altă viziune asupra vieții.

Noi ne-am îndreptat atenția către trei combinații PERFECTE, care pot duce la relații solide.

Rac și Fecioară

Când vine vorba de zodii cu o compatibilitate mare, Racul și Fecioara se află în topul clasamentului, pentru că ele propun o combinație foarte reușită de inteligență și pasiune. Nativii zodiei Fecioară au un spirit comunicativ foarte bun, fiind foarte practici și uneori poate prea mult cu picioarele pe pământ.

Loading...

Cei guvernați de zodia Racului sunt sensibili, sentimentali, capricioși, capabili de o gelozie sănătoasă în măsura în care va pune partenerul pe un piedestal și va avea mare grijă de el. Nativii zodiei Rac sunt mai introvertiți și în general este greu de penetrat carapacea dură, dar cine poate fi mai potrivit decât o Fecioară răbdătoare, cu un simț comunicativ excelent?

Pești și Capricorn

Două zodii de o compatiblitate maximă – apă și pământ. Firea romantică a nativului din zodia Pești, alăturată profunzimii sufletești a Capricornului, vor face ca relația să fie bine sedimentată și structurată. Ce-i face să fie atât de combatibili? Dorința comună de liniște și stabilitate.

Nativul Capricorn este un materialist, își dorește un parcurs luminos în viață și alături de un nativ al zodiei Pești poate găsi toate acestea, fiindcă acesta are tandrețea și ingenuitatea care pot consolida o relație.

Balanță și Gemeni

Două semne de aer, două semne care se înțeleg intuitiv, cu ușurință. Două semne care vă pot surprinde cât de bine se înțeleg. Sunt apropiați prin natura „neliniștită” – amândouă zodiile sunt aventuroase, dorindu-și în mare parte aceleași lucruri.

Balanța este o fire diplomată, iubitoare, care va face orice nativ din Gemeni să se simtă confortabil alături de ea. Atât nativii din Balanță, cât și cei din Gemeni sunt firi sociabile, cu un talent mai mare la vorbit despre bani decât a-i face. O combinație bună, cu un potențial maxim de reușită! 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.