7 numere celebre care au schimbat istoria

7 numere celebre care au schimbat istoria

Care sunt numerele importante în istorie, religie, fotbal, numere care au devenit celebre de-a lungul timpului. Numărul fiarei - 666

Numărul fiarei este un concept din Cartea Apocalipsei din Noul Testament, care descrie Fiara.

Apocalipsa 13:17 -18: Și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

666 de talanți de aur au pus ca impozit evreii neamurilor. (3 Regi 10,14 si 2; Par. 9,13).

Numărul 13

Iată un număr care cu adevărat sperie, este legat de expresia "Vineri 13", deoarece statisticile arata că probabilitatea ca un accident grav să se petreacă în această zi este foarte mare. De asemenea, s-a constatat că în această zi se înregistrează cele mai multe internări la Urgență.

Numărul 10

Vorbim despre un număr des întâlnit în viața de zi cu zi: cele zece porunci, 10 reprezintă și numărul degetelor de la două mâini, este baza sistemului zecimal și a sistemului internațional de măsuri. Numărul 10 a devenit celebru și pentru că a fost purtat de fotbaliștii Pelé, Maradona sau Hagi.

Numărul 7

666 de talanți de aur au pus ca impozit evreii neamurilor. (3 Regi 10,14 si 2; Par. 9,13).

DE INTERES: Puterea literelor: semnificația și vibrația literelor

Pi - 3,14

Pi este unul dintre cele mai importante numere din istorie, este o constantă matematică care se aplica în statisticile mondiale, în numeroase formule din matematică, fizică, inginerie etc.

Numărul de aur - 1,618

1,618/PHI stă la baza mai multor proporții anatomice și geometrice. Este primul număr irațional descoperit și definit în istorie. El este aproximativ egal cu 1,618033 și poate fi întâlnit în cele mai surprinzătoare împrejurări. De-a lungul timpului a fost exploatat în artă, medicină, matematică. A fost folosit de artiști ca Leonardo da Vinci, Rafael, Salvador Dali.

Numărul 12

Aici vorbim despre cei 12 apostoli ai lui Iisus, cele 12 triburi ale evreilor care au ieșit din Egipt, cei 12 zei grecești de prim rang ai Olimpului, cele 12 luni calendaristice, 12 zodii europene, 12 zodii din horoscopul chinezesc.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!