Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Aprilie 2019, zodii care își vor găsi fericirea

29.MARTIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Aprilie 2019, zodii care își vor găsi fericirea

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pasiuni secrete, cine o să zboare din floare în floare, zodii care își vor arăta adevărata față. Pe 5 Aprilie 2019, ora 09:54, intrăm în zodia lunară

Dragon de pământ, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Dragon va fi foarte puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Câinele, Bivolul și Iepurele. Șobolan: chiar dacă Șobolanii nu sunt în acest an în conflict cu Mistrețul, zodia anuală, totuși în luna aprilie 2019 au parte de o atenționare.

În sectorul zodiacal se va amplifica energia negativă a ghinionului în dragoste, din cauza apariției stelei lunare 5, care vine să complice viața nativilor Șobolan pe plan sentimental.

Loading...

Așadar, fericirea cuplului va fi pusă sub semnul instabilității, nativii care sunt într-un cuplu vor avea sentimentul că acasă nu-și găsesc liniștea dorită, de unde este posibil să apară o ușoară depresie, dezamăgire.
Pentru cei care sunt singuri apare riscul de a se implica în relații complicate. Pentru a se proteja de suferință, ar fi bine ca nativii Șobolan să nu-și facă așteptări prea mari de la planul sentimental în această lună, cu toate că vor apărea unele oportunități (combinare lunară Dragon-Șobolan).

Bivol

Luna aprilie va fi trăită de nativii Bivol la intensitate maximă. Aceștia vor fi tentați să iasă din zona de confort, să facă o cucerire nouă, însă tot ce se clădește acum nu are o fundație bună, relațiile s-ar putea dovedi a fi doar aventuri care provoacă dezamăgire pe termen lung. Prin urmare, ar fi mai bine ca Bivolii să-și amplifice înțelepciunea caracteristică și să nu-și ofere inima pe tavă, pentru a evita suferința.
Pentru nativii Bivol care sunt într-un cuplu se prefigurează instabilitate, certuri, gelozie, din pricina energiei negative adusă în sectorul zodiacal de steaua lunară 3.

Tigru
O lună cu urcușuri și coborâșuri se anunță pe plan sentimental pentru nativii Tigru care sunt într-o relație de cuplu. După ce în luna martie au simțit că sunt pe val în ceea ce privește romantismul și dragostea, acum vor fi tentați să creadă că totul merge de la sine, pe un trend ascendent.

Însă aici se semnalează o atenționare, ar fi bine ca Tigrii să fie cu băgare de seamă, să nu trateze relația cu superficialite, pentru că apare riscul de a o pierde în fața unor competitori din horoscop (distrugere Mistreț-Tigru). Cei care sunt singuri vor putea să-și manifeste talentele în ceea ce privește arta seducției, însă șansele de a forma un cuplu stabil sunt reduse.

Iepure

Carisma Iepurilor va fi la cote maxime, această zodie face aspect de combinare armonioasă cu Mistrețul, aliatul lor zodiacal. Nu vor lipsi nici în această lună oportunitățile pe plan sentimental, însă șansele de a-și găsi sufletul pereche sunt minime. În sectorul zodiacal se amplifică energia pierderilor. Totuși, sunt susținute aventurile pentru nativii Iepure care doresc să experimenteze senzații tari în așternut.

Nativii Iepure care sunt deja într-o relație, ar fi bine să-și controleze instinctul pe partea amoroasă, să nu umble din floare în floare, pentru a nu-și pune în pericol reputația.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.