Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Aprilie 2019, zodii care își vor găsi fericirea

29.MARTIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Aprilie 2019, zodii care își vor găsi fericirea

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Pasiuni secrete, cine o să zboare din floare în floare, zodii care își vor arăta adevărata față. Pe 5 Aprilie 2019, ora 09:54, intrăm în zodia lunară

Dragon de pământ, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Dragon va fi foarte puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Câinele, Bivolul și Iepurele. Șobolan: chiar dacă Șobolanii nu sunt în acest an în conflict cu Mistrețul, zodia anuală, totuși în luna aprilie 2019 au parte de o atenționare.

În sectorul zodiacal se va amplifica energia negativă a ghinionului în dragoste, din cauza apariției stelei lunare 5, care vine să complice viața nativilor Șobolan pe plan sentimental.

Așadar, fericirea cuplului va fi pusă sub semnul instabilității, nativii care sunt într-un cuplu vor avea sentimentul că acasă nu-și găsesc liniștea dorită, de unde este posibil să apară o ușoară depresie, dezamăgire.
Pentru cei care sunt singuri apare riscul de a se implica în relații complicate. Pentru a se proteja de suferință, ar fi bine ca nativii Șobolan să nu-și facă așteptări prea mari de la planul sentimental în această lună, cu toate că vor apărea unele oportunități (combinare lunară Dragon-Șobolan).

Bivol

Luna aprilie va fi trăită de nativii Bivol la intensitate maximă. Aceștia vor fi tentați să iasă din zona de confort, să facă o cucerire nouă, însă tot ce se clădește acum nu are o fundație bună, relațiile s-ar putea dovedi a fi doar aventuri care provoacă dezamăgire pe termen lung. Prin urmare, ar fi mai bine ca Bivolii să-și amplifice înțelepciunea caracteristică și să nu-și ofere inima pe tavă, pentru a evita suferința.
Pentru nativii Bivol care sunt într-un cuplu se prefigurează instabilitate, certuri, gelozie, din pricina energiei negative adusă în sectorul zodiacal de steaua lunară 3.

Tigru
O lună cu urcușuri și coborâșuri se anunță pe plan sentimental pentru nativii Tigru care sunt într-o relație de cuplu. După ce în luna martie au simțit că sunt pe val în ceea ce privește romantismul și dragostea, acum vor fi tentați să creadă că totul merge de la sine, pe un trend ascendent.

Însă aici se semnalează o atenționare, ar fi bine ca Tigrii să fie cu băgare de seamă, să nu trateze relația cu superficialite, pentru că apare riscul de a o pierde în fața unor competitori din horoscop (distrugere Mistreț-Tigru). Cei care sunt singuri vor putea să-și manifeste talentele în ceea ce privește arta seducției, însă șansele de a forma un cuplu stabil sunt reduse.

Iepure

Carisma Iepurilor va fi la cote maxime, această zodie face aspect de combinare armonioasă cu Mistrețul, aliatul lor zodiacal. Nu vor lipsi nici în această lună oportunitățile pe plan sentimental, însă șansele de a-și găsi sufletul pereche sunt minime. În sectorul zodiacal se amplifică energia pierderilor. Totuși, sunt susținute aventurile pentru nativii Iepure care doresc să experimenteze senzații tari în așternut.

Nativii Iepure care sunt deja într-o relație, ar fi bine să-și controleze instinctul pe partea amoroasă, să nu umble din floare în floare, pentru a nu-și pune în pericol reputația.

loading...
3371
4.13
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.