Transport gratuit peste 199 lei

Topul mincinoșilor din Horoscop. Ce zodie te minte cu sânge rece

Topul mincinoșilor din Horoscop. Ce zodie te minte cu sânge rece

Fiecare zodie are capacitatea să mintă, fie mai natural, fie mai forțat. Ce zodie este în topul nesincerității. Cu toții mai spunem minciuni din când în

când, pentru a evita anumite situații neplăcute, a scăpa de anumite probleme, însă se pare că unii pur și simplu nu se pot abține, mint mai mult decât alții, din plăcere sau din obișnuință. Însă cine minte mai mult are de-a face cu astrologia.

Să vedem un top al mincinoșilor din zodiac:

1. TAUR

Chiar dacă am fi tentați să credem că Taurii sunt inocenți, aceștia sunt cei mai mari mincinoși ai zodiacului, atunci când sunt provocați de partenerul de viață sau de cei din anturaj. Minciunile lor se nasc din mândria de a nu fi trădați în dragoste și din teama de a nu se simți mai inferiori decât alții pe partea financiară sau profesională.

2. SCORPION

După Tauri urmează Scorpionii, care sunt cei mai corupți din tot zodiacul, lucru pe care s-ar putea să-l recunoască până și ei. Plăcerea lor de a-i manipula pe cei din jur este inegalabilă, iar când vine vorba de mințit, Scorpionii găsesc cele mai ingenioase moduri de a ne păcăli, lucru care le face plăcere.

DE INTERES: Adevăr sau provocare, idei amuzante pentru joc

3. GEMENI

Acești nativi au un talent înnăscut să mintă. Totuși, deoarece Gemenii sunt creativi și ingenioși, să mintă li se pare ceva distractiv. La un moment dat pot să cadă în propria capcană, nu mai fac diferența dintre ficțiune și realitate.

4. PEȘTI

Pe ultimul loc sunt sensibilii Pești, care au talentul de a ocoli realitatea într-un mod artistic, teatral. Au o mare putere de convingere și știu cum să ne prindă în năvodul iluziilor, pentru a obține ceea ce vor în orice circumstanțe.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online