Efecte Marte retrograd pentru CAPRICORN: tendințe de pierderi semnificative

20.IUNIE.2018
Efecte Marte retrograd pentru CAPRICORN: tendințe de pierderi semnificative

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:inovasee.com

Evenimente triste, marcante, lecțiile dobândite în această vară vă vor fi de folos mulți ani de acum încolo. Capricornii vor beneficia și ei direct de

această mișcare de retrogradare din 11 August, atunci Marte va trece din Vărsător la voi în domiciliu și va face curățenie generală pentru următorii 29-30 de ani.

În această vară am putea afirma că voi pregătiți terenul pentru anul 2019, atunci se vor cunoaște efectele acestei perioade. Recomandăm Capricornilor să fie atenți la bani, să nu împrumute, să nu se lase ademeniți de chilipiruri.

Cei trecuți de o anumită vârstă pot să constate că partenerul folosește resursele familiei în alte scopuri sau acesta se lansează într-o afacere și eșuează.

Tendințele în proporție de 60-70% sunt de a pierde ceva, vor fi și nativi care vor câștiga enorm de pe urma acestei mișcări, aceștia își ascultă intuiția.

Lilit între 10-11 August 2018 va părăsi semnul vostru și va intra în casa banilor, această perioadă este una sensibilă pe plan financiar, deoarece sunt șanse de a pierde un bun, de a încerca cineva să vă fure ceva, poate chiar să fiți părtașii unei escrocherii.

Lilith conjunct cu Marte retrograd aduce evenimente triste, lecțiile dobândite în această vară vă vor fi de folos mulți ani.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.