Transport gratuit peste 199 lei

Top 5 zodii extrem de geloase

Top 5 zodii extrem de geloase

Semne în funcție de zodie că e o persoană geloasă. Topul celor mai geloși nativi și cauzele apariției geloziei. Gelozia este o dovadă de dragoste pentru

unele persoane, în timp ce pentru altele semnifică lipsa de încredere în partener. Și lipsa poate fi motiv de îngrijorare în unele cupluri, ajungându-se până la indiferență.

Indiferent ce se spune despre gelozie, cu siguranță niciunul nu greșește, deoarece credințele fiecăruia se bazează pe experiența și nevoile proprii. Noi v-am pregătit un top al celor mai geloase semne zodiacale.

BERBEC
Aici e grav tare deoarece gelozia este îmbinată cu firea vulcanică. Totul poate începe de la cele mai mici gesturi pe care le-ar putea face partenerul. Chiar și o privire nevinovată poate dezlănțui gelozia Berbecilor.

TAUR
E de ajuns să spunem că verbul caracteristic este a poseda. Are nevoie constantă de dovezi de iubire, de modalități de a le fi demonstrată fidelitatea. Atenție! Dacă dezamăgești un Taur, dacă îi înșeli încrederea, iartă cu greu spre deloc, mai ales că din acel moment intensitatea sentimentelor față de tine scade dramatic.

LEU
Orgoliul Leului este legendar. Pe asta se bazează de multe ori și accesele de gelozie. Au un simț aparte în a „mirosi” când ceva nu e în ordine, iar în acel moment vor deveni cele mai sarcastice persoane din lume, tocându-și partenerul mărunt, până nu va mai rămâne nimic din sănătatea lor psihică.

FECIOARĂ
Cunoscută pentru tendința spre perfecțiune, această zodie este una dintre cele mai geloase. E de ajuns să întorci privirea după cineva și iadul se poate dezlănțui. Grijă mare! Fecioarele au obiceiul să țină minte orice pas greșit și, în plus, au un spirit de observație extrem de bun.

SĂGETĂTOR
Deși el însuși este un nativ aventurier, nu suportă să fie pus în aceeași situație. Nu este excesiv de gelos, dar merită menționat aici din cauza modului extrem de dur în care se răzbună dacă i se adeveresc suspiciunile. Te va trece prin furcile caudine până va lua decizia finală – continuă sau nu relația, care poate fi favorabilă, sau mai degrabă una decisivă, de încheiere a relației.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online