Top 5 zodii extrem de geloase

12.NOIEMBRIE.2018
Top 5 zodii extrem de geloase

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL

Semne în funcție de zodie că e o persoană geloasă. Topul celor mai geloși nativi și cauzele apariției geloziei. Gelozia este o dovadă de dragoste pentru

unele persoane, în timp ce pentru altele semnifică lipsa de încredere în partener. Și lipsa poate fi motiv de îngrijorare în unele cupluri, ajungându-se până la indiferență.

Indiferent ce se spune despre gelozie, cu siguranță niciunul nu greșește, deoarece credințele fiecăruia se bazează pe experiența și nevoile proprii. Noi v-am pregătit un top al celor mai geloase semne zodiacale.

BERBEC
Aici e grav tare deoarece gelozia este îmbinată cu firea vulcanică. Totul poate începe de la cele mai mici gesturi pe care le-ar putea face partenerul. Chiar și o privire nevinovată poate dezlănțui gelozia Berbecilor.

Loading...

TAUR
E de ajuns să spunem că verbul caracteristic este a poseda. Are nevoie constantă de dovezi de iubire, de modalități de a le fi demonstrată fidelitatea. Atenție! Dacă dezamăgești un Taur, dacă îi înșeli încrederea, iartă cu greu spre deloc, mai ales că din acel moment intensitatea sentimentelor față de tine scade dramatic.

LEU
Orgoliul Leului este legendar. Pe asta se bazează de multe ori și accesele de gelozie. Au un simț aparte în a „mirosi” când ceva nu e în ordine, iar în acel moment vor deveni cele mai sarcastice persoane din lume, tocându-și partenerul mărunt, până nu va mai rămâne nimic din sănătatea lor psihică.

FECIOARĂ
Cunoscută pentru tendința spre perfecțiune, această zodie este una dintre cele mai geloase. E de ajuns să întorci privirea după cineva și iadul se poate dezlănțui. Grijă mare! Fecioarele au obiceiul să țină minte orice pas greșit și, în plus, au un spirit de observație extrem de bun.

SĂGETĂTOR
Deși el însuși este un nativ aventurier, nu suportă să fie pus în aceeași situație. Nu este excesiv de gelos, dar merită menționat aici din cauza modului extrem de dur în care se răzbună dacă i se adeveresc suspiciunile. Te va trece prin furcile caudine până va lua decizia finală – continuă sau nu relația, care poate fi favorabilă, sau mai degrabă una decisivă, de încheiere a relației.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.