Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Pești în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc

Pești în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc

Ești în zodia Pești? În zodiacul chinezesc, te poți numi o persoană care știe cum să intre sub pielea tuturor. Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul chinezesc.

Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Pești după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Pești.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Pești în zodiacul chinezesc, apoi calculul zodiei chinezești după anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Pești este:

- Tigru: dacă te-ai născut între 19 februarie - 5 martie

- Iepure: dacă te-ai născut între 5 - 20 martie

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Pești este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

- Pești = Tigru (19 februarie – 5 martie)

Un nativ cu o judecată profundă și cu fler în afaceri. Sunt posibile porniri afective mai greu de potolit. Tigrul imprimă dinamism și poftă de viață, dusă până la infidelitate. Zodia Pești încearcă să mai potolească aceste porniri înflăcărate impuse de Tigru, și, chiar dacă reușeste să facă acest lucru în aparență, în sinea lui începe să adune frustrări care vor ieși la iveală. Un nativ Pești -Tigru nu va renunța niciodată să viseze la diverse scenarii afective, însă niciodată nu îl va trăda fața, deoarece știe să-și ascundă foarte bine emoțiile. Uneori, acest nativ își poate clădi afacerea pe manipulări afective.

- Pești = Iepure (5 – 20 martie)

Se combină capacitatea de analiză foarte elaborată a zodiei Pești cu arta negocierii, adusă de Iepure. Iar de regulă, această judecată merge mai bine la un pahar de vin într-un local mai obscur. Descoperim astfel un nativ manipulator în afaceri și care abia așteaptă ca cei din jur să facă un pas greșit pentru a profita la maximum de pe urma acestuia. Nativul Pești-Iepure tace și face. Lucrează cel mai bine de unul singur, dar știe și cum să se bage pe sub pielea cuiva dacă este nevoie. Se retrage dupa ce își atinge scopul.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Pești după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Pești poate avea anul de naștere diferit și pentru a afla corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc, în funcție de anul nașterii, se folosește un calculator rapid:

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online