Pești în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc

24.IANUARIE.2017
Pești în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești în zodia Pești? În zodiacul chinezesc, te poți numi o persoană care știe cum să intre sub pielea tuturor. Fiecare zodie europeană are corespondență

în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Pești după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Pești.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Pești în zodiacul chinezesc, apoi calculul zodiei chinezești după anul nașterii.

Loading...

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Pești este:

  • Tigru: dacă te-ai născut între 19 februarie - 5 martie
  • Iepure: dacă te-ai născut între 5 - 20 martie

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Pești este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Pești = Tigru (19 februarie – 5 martie)

Un nativ cu o judecată profundă și cu fler în afaceri. Sunt posibile porniri afective mai greu de potolit. Tigrul imprimă dinamism și poftă de viață, dusă până la infidelitate. Zodia Pești încearcă să mai potolească aceste porniri înflăcărate impuse de Tigru, și, chiar dacă reușeste să facă acest lucru în aparență, în sinea lui începe să adune frustrări care vor ieși la iveală. Un nativ Pești -Tigru nu va renunța niciodată să viseze la diverse scenarii afective, însă niciodată nu îl va trăda fața, deoarece știe să-și ascundă foarte bine emoțiile. Uneori, acest nativ își poate clădi afacerea pe manipulări afective.

Pești = Iepure (5 – 20 martie)

Se combină capacitatea de analiză foarte elaborată a zodiei Pești cu arta negocierii, adusă de Iepure. Iar de regulă, această judecată merge mai bine la un pahar de vin într-un local mai obscur. Descoperim astfel un nativ manipulator în afaceri și care abia așteaptă ca cei din jur să facă un pas greșit pentru a profita la maximum de pe urma acestuia. Nativul Pești-Iepure tace și face. Lucrează cel mai bine de unul singur, dar știe și cum să se bage pe sub pielea cuiva dacă este nevoie. Se retrage dupa ce își atinge scopul.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Pești după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Pești poate avea anul de naștere diferit și pentru a afla corespondența zodiei Pești în zodiacul chinezesc, în funcție de anul nașterii, se folosește un calculator rapid:

loading...
20189
4.41
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Horoscop Fecioară, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Fecioară!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.