Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

20.FEBRUARIE.2019
Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, fii romantic, oferă-i flori atunci când vă întâlniți. Atuul femeii Pești în arta seducției este

misterul, completat de ochii mari, profunzi, ce par a privi dincolo de limite. Este foarte romantică, iar bărbatul de lângă ea trebuie să respecte acest aspect și să se comporte ca atare, pentru a-i putea intra în grații. Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, trebuie deci să fii romantic. oferă-i flori atunci când vă întâlniți, invit-o la film de dragoste și cine la lumina lumânării.

Într-o primă fază, va părea că te refuză și că nu vede nimic interesant la tine, chiar dacă de fapt se simte foarte atrasă.

Loading...

Se comportă astfel deoarece are obiceiul de a se feri de necunoscut, de a fi reticentă la persoanele noi din viața sa. Insistă cu aceeași tandrețe să ieșiți undeva împreună și vei vedea că își va schimba atitudinea rezervată. Recită-i poezii (poate scrise de tine) când vă întâlniți și nu-i ascunde că ai suflet de artist, e tocmai ceea ce o atrage la un bărbat.

Își dorește să simtă cu o accepți în totalitate, cu defecte și calități, așa cum va face și ea cu tine, odată ce ajungi să faci parte din viața ei. De asemenea, este foarte important pentru ea să ai simțul umorului de bună calitate foarte bine dezvoltat. Odată ce ai captat atenția unei femei Pești, nu va ezita să se deschidă față de tine, să îți arate încrederea.

În final, nu uita că sexul cu o femeie Pești poate fi exploziv și că tu nu te vei plictisi niciodată alături de ea în dormitor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.