Transport gratuit peste 199 lei

Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, fii romantic, oferă-i flori atunci când vă întâlniți. Atuul femeii Pești în arta seducției este

misterul, completat de ochii mari, profunzi, ce par a privi dincolo de limite. Este foarte romantică, iar bărbatul de lângă ea trebuie să respecte acest aspect și să se comporte ca atare, pentru a-i putea intra în grații. Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, trebuie deci să fii romantic. oferă-i flori atunci când vă întâlniți, invit-o la film de dragoste și cine la lumina lumânării.

Într-o primă fază, va părea că te refuză și că nu vede nimic interesant la tine, chiar dacă de fapt se simte foarte atrasă.

Se comportă astfel deoarece are obiceiul de a se feri de necunoscut, de a fi reticentă la persoanele noi din viața sa. Insistă cu aceeași tandrețe să ieșiți undeva împreună și vei vedea că își va schimba atitudinea rezervată. Recită-i poezii (poate scrise de tine) când vă întâlniți și nu-i ascunde că ai suflet de artist, e tocmai ceea ce o atrage la un bărbat.

Își dorește să simtă cu o accepți în totalitate, cu defecte și calități, așa cum va face și ea cu tine, odată ce ajungi să faci parte din viața ei. De asemenea, este foarte important pentru ea să ai simțul umorului de bună calitate foarte bine dezvoltat. Odată ce ai captat atenția unei femei Pești, nu va ezita să se deschidă față de tine, să îți arate încrederea.

În final, nu uita că amoorul cu o femeie Pești poate fi exploziv și că tu nu te vei plictisi niciodată alături de ea în dormitor.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online