Transport gratuit peste 170 lei

Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie PEȘTI? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, fii romantic, oferă-i flori atunci când vă întâlniți. Atuul femeii Pești în arta seducției este

misterul, completat de ochii mari, profunzi, ce par a privi dincolo de limite. Este foarte romantică, iar bărbatul de lângă ea trebuie să respecte acest aspect și să se comporte ca atare, pentru a-i putea intra în grații. Dacă vrei să cucerești o femeie din zodia Pești, trebuie deci să fii romantic. oferă-i flori atunci când vă întâlniți, invit-o la film de dragoste și cine la lumina lumânării.

Într-o primă fază, va părea că te refuză și că nu vede nimic interesant la tine, chiar dacă de fapt se simte foarte atrasă.

Se comportă astfel deoarece are obiceiul de a se feri de necunoscut, de a fi reticentă la persoanele noi din viața sa. Insistă cu aceeași tandrețe să ieșiți undeva împreună și vei vedea că își va schimba atitudinea rezervată. Recită-i poezii (poate scrise de tine) când vă întâlniți și nu-i ascunde că ai suflet de artist, e tocmai ceea ce o atrage la un bărbat.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Își dorește să simtă cu o accepți în totalitate, cu defecte și calități, așa cum va face și ea cu tine, odată ce ajungi să faci parte din viața ei. De asemenea, este foarte important pentru ea să ai simțul umorului de bună calitate foarte bine dezvoltat. Odată ce ai captat atenția unei femei Pești, nu va ezita să se deschidă față de tine, să îți arate încrederea.

În final, nu uita că amoorul cu o femeie Pești poate fi exploziv și că tu nu te vei plictisi niciodată alături de ea în dormitor.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit