Incredibil! Singura zodie de care bărbații se îndrăgostesc nebunește

Incredibil! Singura zodie de care bărbații se îndrăgostesc nebunește
Fiecare femeie este frumoasă, senzuală, dar EA le întrece pe toate, fiind expertă în arta seducției. Are toată lumea la picioare, niciun bărbat nu-i poate

rezista, este frumoasă, dar și extrem de seducătoare. Are un instinct amplificat, mai ales după ce bea un pahar de șampanie spumoasă ce-i amințește de valurile mării, moment în care va arăta cu adevărat de ce este în stare în pat. Fascinatoarea zodiacului te dezmiardă cu sărutări lascive din cap și până la picioare, face dragoste cu pasiune, te face să uiți pe ce lume trăiești.

Își scoate în evidență formele voluptoase cu lenjerie incitantă, iar modelul său preferat este ceva cu aspect de plasă, ca un năvod în care își prinde prada.

Poartă culori tari, care o fac să fie mai misterioasă, pentru ea amorul este o artă pe care o stăpânește de minune. Te ademenește într-o lume a plăcerilor, se îngrijește de absolut tot, de la lumina caldă a lumânărilor, până la parfumuri și băuturi afrodiziace, mânuși de blană pentru masaj pasional, uleiuri parfumate.

Sirena horoscopului, femeia din zodia Pești s-a născut pentru a seduce, a oferi plăcere, vrăjește pe orice bărbat, are tot ce-i trebuie: talent în amor și senzualitate.

28356
4.07
SHARE
ALFĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.