Zodia Tigru

O persoană care înaintează prin viață din ce în ce mai încrezătoare în forțele proprii, an după an, ca o flacără veșnic aprinsă

  • Caracteristici zodie: dinamism, impulsivitate, calități de lider, curaj, pasionalitate
  • Ai succes cu nativii din zodia: Cal, Câine
  • Comunicare dificilă cu nativii din zodia: Maimuță
  • Zi excelentă: Joi
  • Zi cu vitalitate: Sâmbătă
  • Zi cu obstacole: Vineri
Tigru

Femeia TIGRU

Este plină de curiozitate și îi plac încercările noi. De multe ori abordează viața cu o atitudine agresivă.

I-ar prinde bine să învețe să se mai relaxeze și să mai renunțe la impulsivitate. Dar acest lucru este aproape imposibil, deoarece flacăra pasiunii ce zace în ea parcă o ține în priză. Îi place să alerge singură și să-și găsească prada, care poate fi o activitate, o persoană, o carte etc. Nu îi plac regulile de care este foarte detașată sau chiar are o plăcere deosebită de a le încălca. Este generoasă și pasionată de planul material. Îi place mult să facă cadouri, dar și să primească. Adoră să fie lăudată și să fie în centrul atenției.

Loading...

Femeia Tigru de Lemn
Anii pentru Tigru de Lemn: 08 februarie 1902 – 28 ianuarie 1903; 23 ianuarie 1974 – 10 februarie 1975
O persoană care nu trece neobservată datorită firii sale glumețe. Este independentă și plină de șarm. Are o inocență aparte și crede toate vorbele dulci pe care le primește. Poate deveni sufletul unei petreceri și prin veselia sa debordantă, îi ridică de pe scaun pe toți invitații.

Femeia Tigru de Foc
Anii pentru Tigru de Foc: 13 februarie 1926 – 01 februarie 1927; 09 februarie 1986 – 28 ianuarie 1987
Este o femeie senzuală și plină de pasiune pentru viață. Are o voință ieșită din comun și nu-și abandonează planurile până ce nu le duce la bun sfârșit. Uneori este mai impulsivă decât trebuie și poate pierde din cauză că se aruncă cu capul înainte. Se plictisește repede dacă nu este provocată.

Femeia Tigru de Pământ
Anii pentru Tigru de Pământ: 31 ianauraie 1938 – 18 februarie 1939; 28 ianuarie 1998 – 15 februarie 1999
Are o aură mai domoală și mai blândă. Își face extrem de multe griji dacă viața nu decurge după bunul său plac. Este o prezență plăcută și de încredere. Spiritul său matern se manifestă din plin în familia pe care o păstrează la cote constante de armonie.

Femeia Tigru de Metal
Anii pentru Tigru de Metal: 17 februarie 1950 – 05 februarie 1951; 14 februarie 2010 – 02 februarie 2011
Îi place să conducă și să țină în mâna sa frâiele deciziilor importante, atât pentru acțiunile sale cât și pentru ale celor din jur. De obicei, gândește clar și vede lucrurile limpede. Știe să strălucească în societate și are un rafinament vestimentar deosebit.

Femeia Tigru de Apă
Anii pentru Tigru de Apă: 08 februarie 1902 – 28 ianuarie 1903; 05 februarie 1962 – 24 ianuarie 1963
Misterul îi curge tumultos prin vene și, împreună cu senzualitatea sa fascinantă, devine incredibil de atrăgătoare. Inteligența sa doboară cele mai mari exigențe și se mișcă fluid prin viață, primind admirație și respect la tot pasul.

Celebrităţi născute în această zodie:
Andra Măruță, Andreea Marin, Inna, Lady Gaga, Marilyn Monroe, Romy Schneider, Penelope Cruz

Horoscop Femeia Tigru, în continuare:


Bărbatul TIGRU

Domnul desăvârșit, din întreg zodiacul. Se comportă magnific, debordând de energie. Are un spirit viu de acțiune și entuziasmul său depășește cotele normale.

Are o inteligență copleșitoare și glumele sale sunt cam picante și destul de sarcastice. Uneori poate fi egoist, dar, de regulă, este plin de generozitate. O prezență plină de eleganță și bun gust, atentă la detalii și cu mari exigențe de la cei din jur. Are un spirit vesel și este pus pe glume.

Bărbatul Tigru de Lemn
Anii pentru Tigru de Lemn: 08 februarie 1902 – 28 ianuarie 1903; 23 ianuarie 1974 – 10 februarie 1975
Iubeşte schimbarea, dar nu îi place să se mute de colo colo, atașându-șe de spațiile proprii. Este vioi şi energic. Își face multe planuri măreţe şi este plin de curaj în fața necunoscutului. Cere mult de la cei din jur și are atât de multă energie încât i-ar putea obosi pe cei din jur.

Bărbatul Tigru de Foc
Anii pentru Tigru de Foc: 13 februarie 1926 – 01 februarie 1927; 09 februarie 1986 – 28 ianuarie 1987
Este Prințul mândru al zodiacului. Foarte sigur pe sine și egoist, își trăiește viața cu convingerea fermă că totul i se cuvine. Nu suportă nicio înfrângere, atât în afaceri, cât și în dragoste. Se bucură de un trup perfect, ce emană din plin feromonii irezistibili ai masculinității.

Bărbatul Tigru de Pământ
Anii pentru Tigru de Pământ: 31 ianuarie 1938 – 18 februarie 1939; 28 ianuarie 1998 – 15 februarie 1999
Cu o răbdare de fier, stă la pândă până la momentul potrivit și acționează cu precizie desăvârșită. Este seducător și tandru. Se mișcă mai greu în afaceri, dar este focalizat pe câștiguri pe termen lung. Nu este prea credincios, dar își respectă casa și familia, fiind pasionat de menținerea echilibrului și a armoniei.

Bărbatul Tigru de Metal
Anii pentru Tigru de Metal: 17 februarie 1950 – 05 februarie 1951; 14 februarie 2010 – 02 februarie 2011
Un bărbat cu care se negociază greu, fiind conservator și inflexibil. Este magnific în acțiunile sale. Are un autocontrol impecabil. Îi place să-și planifice cu multă seriozitate mișcările. Femeile au impresia că este un cavaler în armură strălucitoare și îi cad în brațe fără să depună niciun efort special.

Bărbatul Tigru de Apă
Anii pentru Tigru de Apă: 08 februarie 1902 – 28 ianuarie 1903; 05 februarie 1962 – 24 ianuarie 1963
Este sentimental și romantic. Are un suflet blând și o minte sclipitoare. Atrage cu ușurință respectul și admirația celor din jur. Are un simț excepțional în afaceri și adună cu ușurință bani. Însă poate fi distras de la planurile sale din cauza faptului că are multe pasiuni ascunse.

Celebrităţi născute în această zodie:
Dan Bitman, Robbie Williams, Leonardo DiCaprio

Horoscop Bărbatul Tigur, în continuare:Nativii din zodia Tigru, atât femei cât și bărbați, sunt eficienți în afaceri și își pot atrage relații de dragoste folosind:
Parteneri de afaceri: Iepure
Activatorul dragostei: Iepure Verde, în Vest
Compatibilitate Zodia Tigru

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative
Certurile pot să apară și de la o neînțelegere aparent neînsemnată, de aceea se recomandă
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.