Aplica

Dragoste si relatii - femeia Tigru. Zodiac chinezesc Tigru.

Știe exact ce tip de bărbat îi place și nu se lasă până nu-l face să se îndrăgostească de ea

Poate fi considerată o bombă provocatoare. Are un talent înnăscut de a cuceri.

Odată prins în gheara sa, niciun bărbat nu mai are scăpare, devenind dependent de modul în care îl tratează: îl face să creadă că el este centrul Universului, și... ce altceva și-ar mai putea dori?! Aduce picanterie cu grație în viața de familie, făcând-o să emane o aromă nouă și îmbietoare de emoţie intensă şi entuziasm.

Când este îndrăgostită, calcă pe nori pufoși de romantism și toți cei din jur simt fericirea sa. Se aruncă cu multă pasiune înainte și uneori cade pradă propriilor sale plăceri. Suferă groaznic dacă este părăsită, dar se ascunde cu măiestrie sub o mască de indiferență. Deși trece cu nonșalanță la altă relație, acesta este de fapt modul în care își protejează sufletul rănit.

Dacă bărbatul nu se ridică la nivelul așteptărilor sale, cel puțin așa cum l-a văzut ea la început, îl părăsește cu multă cruzime. Are nevoie de o doză suficientă de dragoste, altfel se plictisește repede. Îi place să fie apreciată și răsfățată cu multe cadouri. Îi plac surprizele plăcute. Poate fi o soţie devotată, generoasă și capabilă să uite de ea în favoarea celor dragi.

Horoscop Femeia Tigru, în continuare:

Compatibilitate Zodia Tigru

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!