Aplica

Horoscop Chinezesc Tigru bani. Horoscop chinezesc zodia Tigru- femeia Tigru

Îi place luxul, petrecerile elevate şi viaţa îmbelşugată, dar cu toate acestea chetuie cu înțelepciune

Poate fi şireată şi înşelătoare, dar numai dacă nu se simte pe un teren sigur din punct de vedere financiar.

De regulă este foarte onestă și vulnerabilă, datorită corectitudinii sale. Se cam pricepe să facă bani, deoarece știe cum să îmbine creativitatea cu imaginația. Nu prea fabulează când vine vorba de sacii cu banii. Pentru ea, banii există sau nu.

Uneori are limba cam ascuțită, spune adevărul verde în față și poate pierde din lipsă de răbdare și de tact. Îi plac câștigurile imediate, deoarece trăiește mai mult în prezent decât în viitor. Pentru ea, cuvântul dat are valoare de diamant. Este parolistă și face numai promisiunile pe care știe sigur că le poate respecta. Are o minte de bun lider, știe să facă multiple planuri de succes, doar că are nevoie și de ajutor ca să le pună în practică.

De obicei, este secretoasă și se laudă rar cu banii pe care îi are în buzunar. Este competitivă doar atunci când are o carență ușoară de încredere în sine. În rest, debordează de o energie molipsitoare. Este un bun motivator pentru cei din jur.

Se afirmă și are succes în următoarele domenii de activitate: artă, orice domeniu ce implică creativitate, precum design interior, arhitectură, muzică, dans, actorie, manager, consultant.

Horoscop Femeia Tigru, în continuare:

Compatibilitate Zodia Tigru

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!