Cu ce să te îmbraci în luna Septembrie 2019, pentru a nu suferi o iubire imposibilă

03.SEPTEMBRIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Septembrie 2019, pentru a nu suferi o iubire imposibilă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pasiuni nebune, erotism și pasionalitate, lacrimi de iubire. Vezi ce surprize îți rezervă astrele în funcție de zodia chinezească. Cu toții ne-am dori să

știm un truc care să ne facă viața mai bună. Pentru asta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori. Culorile au o energie pozitivă care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice.

În luna Septembrie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+4, care va spori dorința de a atrage armonie și bunăstare în relațiile de cuplu.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă și a dizolva energia negativă, va fi simplu să folosim culorile. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Loading...

Șobolan

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Aceasta este zicală după care ar fi bine să vă ghidați în această lună, în caz contrar riscați să rămâneți dezamăgiți. Pe plan sentimental, evitați să vă oferiți pe tavă iubirea, păstrați și o doză de mister, pentru a-l incita pe partener. Purtați haine de culorile: verde, bej, maron, turcoaz sau, pentru a nu declanșa pasiuni nebune, gelozie.

Bivol și Tigru

Nu vă lăsați amăgiți de iluzia unor afaceri care promit câștiguri fabuloase peste noapte. Încercați să fiți cu băgare de seamă la tot ceea ce auziți...nu toate zvonurile vor fi adevărate, unele persoane vor vrea să profite de banii și de naivitatea voastră. Pentru a dizolva energia ce crează iluzii și a vă menține cu picioarele pe pământ, alegeți o vestimentație în combinațiile de culori: crem cu roșu, negru cu alb.

Iepure

Nu este exclus să vă pierdeți capul și să trăiți cu iluzia unei iubiri imposibile, doar pentru că trupul vostru tânjește după erotism și pasionalitate. Pentru a rămâne ancorați în realitate și a evita suferința alegeți haine de culorile: alb auriu, argintiu, verde, bej.

Dragon și Șarpe

Încercați să vă mențineți calmul și să faceți haz de necaz. Sub nicio formă nu dați curs certurilor, deoarece se poate ajunge la conflicte de proporții uriașe. Alegeți haine de culorile: roșu, grena, violet, pentru a nu da dovadă de sarcasm și mândrie exagerată.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui
În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.