#reclama0#

Cu ce să te îmbraci în luna Septembrie 2019, pentru a nu suferi o iubire imposibilă

#reclama10#
03.SEPTEMBRIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Septembrie 2019, pentru a nu suferi o iubire imposibilă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Pasiuni nebune, amor și pasiune, lacrimi de iubire. Vezi ce surprize îți rezervă astrele în funcție de zodia chinezească. Cu toții ne-am dori să
#reclama1#

știm un truc care să ne facă viața mai bună. Pentru asta, maestrul feng shui ZODIACOOL ne recomandă să alegem haine de anumite culori. Culorile au o energie pozitivă care ne ajută să trăim în armonie cu ritmurile cosmice.

În luna Septembrie 2019 mijlocul cercului zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+4, care va spori dorința de a atrage armonie și bunăstare în relațiile de cuplu.

Pentru a nu trece prin momente de cumpănă și a dizolva energia negativă, va fi simplu să folosim culorile. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

#reclama7#

Șobolan

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Aceasta este zicală după care ar fi bine să vă ghidați în această lună, în caz contrar riscați să rămâneți dezamăgiți. Pe plan sentimental, evitați să vă oferiți pe tavă iubirea, păstrați și o doză de mister, pentru a-l incita pe partener. Purtați haine de culorile: verde, bej, maron, turcoaz sau, pentru a nu declanșa pasiuni nebune, gelozie.

Bivol și Tigru

Nu vă lăsați amăgiți de iluzia unor afaceri care promit câștiguri fabuloase peste noapte. Încercați să fiți cu băgare de seamă la tot ceea ce auziți...nu toate zvonurile vor fi adevărate, unele persoane vor vrea să profite de banii și de naivitatea voastră. Pentru a dizolva energia ce crează iluzii și a vă menține cu picioarele pe pământ, alegeți o vestimentație în combinațiile de culori: crem cu roșu, negru cu alb.

#reclama3#

Iepure

Nu este exclus să vă pierdeți capul și să trăiți cu iluzia unei iubiri imposibile, doar pentru că trupul vostru tânjește după pasionalitate. Pentru a rămâne ancorați în realitate și a evita suferința alegeți haine de culorile: alb auriu, argintiu, verde, bej.

Dragon și Șarpe

Încercați să vă mențineți calmul și să faceți haz de necaz. Sub nicio formă nu dați curs certurilor, deoarece se poate ajunge la conflicte de proporții uriașe. Alegeți haine de culorile: roșu, grena, violet, pentru a nu da dovadă de sarcasm și mândrie exagerată.

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.